1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przetrzyj szmatką - error - pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez aerO^, Wrzesień 24, 2009.

  1. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam takie 'szybkie' pytanie , mam ten błąd przy instalacji gry shit for speed undercover , lubię serię NFS i chciałem przetestować i tą część wiem , że to crap , ale można łatwo szybko wbić GS i przy instalacji tego badziewia przy 91% wyskakuje mi ten error , na nowej Verbatimce 8x DVD+R DL , z płyty gra chodzi dobrze i nie ma z nią problemów i tutaj mam pytanie czy jak mam takiego errora przy instalacji gry to można za to bana dostać tzn. czy jest szansa , że coś się nie dograło na płycie np. jakieś części stealh patcha i można dostać bana czy jak gra była 100% dobra w ABGX360 z początku sprawdzałem tą grę była w 100% dobra i zgadzała się idealnie wszystko zielone , więc mogę grać spokojnie , czy od nowa ją palić , bo tak jak mówiłem wszystko z ABGX było dobrze tylko po prostu zapomniałem zaznaczyć , żeby mi nagrywarka paliła z 4x , i poszło na full :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Z banem nic wspólnego to nie ma ale jak nie możesz zainstalować gry to pewnie podczas gry wyskoczy ci taki błąd i nic z tym nie zrobisz.
     
  4. jablo3

    jablo3 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Wypal ją jeszcze raz. Bo tak:
    1. Może być problem z misjami/wyścigami.
    2. Może być ban na live (o ile zapragniesz grać).
    3. Napęd może ją źle czytać i może być tak, że za miesiąc napęd do wymiany. Tak jak z tanimi płytami :)
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd bana za tę gre nie dostanie jak w abgx było wszystko ok. Napęd też od tego się nie popsuje jedyne co to na 99% będziesz miał błąd przeczyść płytkę szmatką podczas gry.
     
  6. jablo3

    jablo3 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Ale ona jest niedokończona i jak M$ wykryje brak jakiś plików to zbanuje. Proste nie?
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak w abgx360 było wszystko ok i się nagrało w 100% to wszystko jest dokończone:) Poza tym jak może być nie dokończona:D
     
  8. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobra dzięki , wiecie może być różnie , wypalę dopiero jak wyskoczy błąd , bo ta grą ma wiele języków , nie wiem ile , ale jak wybieram , jest tego tam dużo , więc mógł np nie zgrać się jakiś np. rumuński język dla przykładu , którego nigdy nie użyję i cała grę przejdę , dobra nie ważne dzięki.
    Tutaj jest SS jak coś według mnie:
    [​IMG]
    Jak mi wyskoczy error i wypalę kopię tej samej gry na innej płycie to oczywiście będę mógł zagrać dalej?
     
  9. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Stawiam na 99% że coś się nie nagrało jak powinno, albo sesja nagrywania nie została poprawnie zakończona :)
     
  10. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiesz , możliwe , ale dawałem na full tylko dziwnie , bo dziś wypalałem 4 gry i wszystko dawałem na full speed na tych verbatimach 8x DVD+R DL i 0 błędów idealnie , wtedy akurat testowałem WET'a i nawet mnie wciągneło i nie sprawdzałem nawet zapomniałem , ale raczej dobrze się nagrało , cóż trudno i tak jeszcze 15 płyt leży pustych i 12 gier na HDD czeka ;]
     
  11. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to wiadomo w czym problem:) Z tamtymi grami się udało a z tą nie. Nagrywaj gry prędkością max 4x.
     
  12. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Właśnie teraz już wiem i tak dobrze , że tylko jedna nic trudno teraz już 3 płytka na 4x i wszystko pięknie tylko ten czas 25 min eh :) temat do zamknięcia.
     
  13. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Ciesz się ze 25 min :)
    Ja mimo verbatimów nagrywam zawsze x2 = 40 min :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum