1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przewodowy GamePad- Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymon217, Kwiecień 1, 2012.

  1. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    Mam zamiar dokupić do mojej konsoli pada ale musi on by przewodowy ponieważ chciałbym grać nim także na PC. Mam na oku pewną aukcję na Allegro ale nie mam trochę wątpliwości co do oryginalności tego pada proszę o pomoc.

    Aukcja: NOWY SUPER PAD XBOX 360 DO KONSOLI MICROSOFT I PC (2206115119) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    PS: Czy do takich padów (przewodowych) potrzebne są baterie ?
     
  5. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    To absolutnie nie jest oryginalny pad tylko jakaś chińska podróbka.

    @up
    Nie do takich padów nie trzeba baterii.
     
  6. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    Bardzo dziękuje wam za odpowiedzi :)
     
  7. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    tu masz taki sam pad ale sprzedawca pisze uczciwie że to odpowiednik oryginału:
    PAD przewodowy do XBOX360 i PC XBOX 360 NOWY FV (2219281377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum