1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przez chwile stres :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PUMBA-20, Grudzień 31, 2010.

  1. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ponad tydien temu kupiłem sobie xbox slim 360 250gb, gralem dzisiaj wylaczwylem gre za okolo godzinke chcialem sobie pograc. Wlaczam konsole ekran czarny, konsola nie suzkala pada i ogolnie nie krecily sie zielone diody, palila sie jedynie srodkowa. Na padzie migały zielone diody. Pojechalem jakas godzine temu do media expert na gwarancje, podlaczylismy wszystko do tv i objawy jak u mnie, koles podpial kabel hdmi ( ja mam zwykly na euro) i konsola odpalila normlanie:) podlaczyl konsole z powrotrm pod moj i dzialala :D powiedzial ze jak bedzie sie tak dzialo zebym przyniosl i wezma ja na gwarancje :) Mial ktos tak kiedys? dziwny przypadek, jestem ciekawy czym mogobyc to spowodowane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oj chlopie marnujesz konsolke nei grajac na hdmi :D

    //Co to wnosi do tematu? Nie masz zamiaru pomóc, to nie pisz. - Dymek
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze z kablem cos nie tak:)
     
  5. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam takie coś :D i u mnie jest tak. Jeśli odpalę konsolę, a televizor mam wyłączony to ona tak jakby czekała, gdy odpalę TV to od razu konsola się włącza. A jak mam włączony telewizor i wtedy włączę konsolę to od razu się uruchamia :D
     
  6. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zobaczymy może bedzie wszystko okey;)
     
  7. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na pewno, ja mam tak odkąd kupiłem ;]
     
  8. Pawel80900

    Pawel80900 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe, że to jednak coś z kablem. Ja nigdy czegoś takiego nie widziałem ;p
     
  9. xluki

    xluki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie troche pad ześwirował.
     
  10. PoPierwszeZwiększMase

    PoPierwszeZwiększMase Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nasielsk
    Może kabel coś nie łączył.Albo w padzie było coś nie tak.
     
  11. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Patrzyłem na przewodowym padzie rowniez i nie pomoglo :)
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm spróbuj wyczyścić konsoli pamięć podręczną - może coś pomoże
     
  13. Dajman21

    Dajman21 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Darkoo19
    Mam to samo :D.
    Moja konsolka tak jakby 'czeka' na włączenie TV :)
     
  14. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nom właśnie . Moja tak samo ;] cwana jest :D jak uruchomię TV to ona wtedy się włącza .
     
  15. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A moze jest taka opcja w ustawieniach konsoli, ze wlacza sie dopiero jak dotrze sygnal z tv :D
     
  16. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie mam pojęcia, w sumie to nawet tego nie szukałem ;D na razie mi to nie przeszkadza .
     
  17. WULKAN13

    WULKAN13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dąbrowa górnicza
    Ja też tak miałem dziś ale dodatkowo wywaliło komunikat błąd e 64!!!i właśnie mi uświadomili forumowicze zebym ją wysłał na serwis!!!też x box slim...ma miesiąc i grałem dziś może z 10 raz max.poprostu porażka...
     
Wczytywanie...

Poleć forum