1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przjeściówka, czy działa ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Barczuk, Lipiec 27, 2013.

  1. Mateusz Barczuk

    Mateusz Barczuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DDz
    Hi,
    Dziś chciałem was zapytać się o opinie czy ktoś używa lub wie, że działa oto taka przejściówka :

    PRZEJŚCIÓWKA HF HEADSET ADAPTER JACK NA XBOX 360 (3389909696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Jeżeli tak to prosiłbym o wypowiedź na jej temat np czy dźwięk jest wyraźny i mikro działa w porządku.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję.

    P.S

    Chce się w nią zaopatrzyć i czy warto oraz jakie są inne sposoby (jakich używacie) na gre przy waszych urządzeniach :D.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    uzywamy zwyklego oryginalnego headsetu ktory jest odpowiedni do swojej roli
     
  4. StereoMan

    StereoMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślę że to działa tylko po co to nie lepiej tak jak kolega wyżej pisał używać oryginalnego headsetu?
     
  5. Mateusz Barczuk

    Mateusz Barczuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DDz
    No bo skoro kupiłem sobie Logitechy G35 mam zamiar używać ich do czegoś więcej niż cs 1.6.A ten oryginalny head set wygląda na chiński kicz, cena również.
     
  6. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Działać na pewno ci będzie, ale na tym będziesz mógł jedynie rozmawiać, dźwięku z gry w słuchawkach z taką przejściówką nie usłyszysz. Dla tego w takim wypadku lepiej korzystać ze standardowego headseta, bo do samych rozmów więcej nie potrzeba.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    poza tym Headset można kupić praktycznie nieśmigany za 6 - 10,- maks.
    popytaj w dziale giełda jeśli byłyś zainteresowany
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Dodam jeszcze od siebie, że głos poleci tylko po jednym kanale czyli działać będzie tylko jeden głośnik w Twoich słuchawkach.
     
  9. Mateusz Barczuk

    Mateusz Barczuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DDz
    A jak bym na przykład wymienił moje słuchawki na Razer Chimaera, które są "dedykowane" dla posiadaczy xboxa i pc to gdybym je podłączył śmigało by wszystko dobrze?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak bo dedykowane będą podłączone pod optyka. Takie miałem w ps3

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum