1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przy LT 2.0 nie działają gry - POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emil83, Październik 17, 2011.

  1. emil83

    emil83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobionego x360. Parę dni temu zaktualizowałem go do LT2.0 a mimo to nie chodzą mi gry jak NBA 2K12, Gears of War 3 itd. O co chodzi??? Probowałem nagrywać przez Clone CD i ImgBurn. Przez ABG wersję 1.0.5. przepuszczam to mi wyskakuje error ale gdzieś czytałem że tak jest i bez tego powinno być ok.
    Co mam zrobić żeby gry działały??????
    moj mail: eemmiill@wp.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A posiadasz najnowszego Dasha? (13599 badz 1604 ?)
     
  5. emil83

    emil83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowszego dasha i robiłem tak jak w tutorialu - i nic
     
  6. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Kolego napisz jaki masz napęd dvd,co sie dzieje jak odpalasz płyte gdx3 ?

    tyle wątków na forum jest o gdx3 .
    pozdrawiam
     
  7. 3legan

    3legan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po pierwsze opisz dokładniej co sie dzieje gdy próbujesz odpalić gre, nie czyta ich w ogóle masz czarny ekran czy jak? po drugie napisz jaki masz napęd, na jakich płytkach nagrywasz itp, mało informacji podałeś.
     
  8. valdman

    valdman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem, po włożeniu gry np COD MW3, GOW3 /tylko gry z gdx3/ itd pojawia się czarny ekran i na tym koniec
    napęd liteon, wgrany lt2.0, dashboard 13599.
    ta sama płyt au kolegi działa, u mnie czarny ekran
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a nie masz przypadkiem spoorfowanego napędu?
     
  10. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja rownież mam ten problem. dash 13604, lt 2.0 płyty verbatim, nagrywane predkoscia max 2.4 , onix jaki to spoorfowany?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    inny napęd niż fabryczny
     
  12. valdman

    valdman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wybacz nie rozumiem "spoorfowanego napędu" od czasu przeróbki ie1.6 konsola nie była podł. do internetu
     
  13. valdman

    valdman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oryginalny napęd, konsola fat
     
  14. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. valdman

    valdman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem ponownie flash lt2.0
    efekt dalej taki sam, czarny ekran i powrót do dasha.
    chciałem wgrać ponownie aktualizację 13599 to wywala błąd E71 przy wł. konsoli jak jest pendrive włożony do konsoli

    starsze gry działają tylko z gdx3

    próba aktualizacji do najnowszej wersji dasha wywala komunikat
    351f 3524 1600 0703 c000 0099 i nie chce aktualizować.
    ----------------------------
    update:
    update:
    info dla potomnych.
    mój błąd, JF domyślnie ustawiał ltplus-748v1.1.bin, a to źle, należy ręcznie zmienić na LTPlus-025-v2.0.bin oczywiście w przypadku liteona, po tym zabiegu wszystko śmiga łącznie gdx3
     
  16. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy powodem nie działania gier xdg3 na moim xboxie moze byc to że napęd był flashowany nie programem Jungle Flasher ale lizard 360 ??
     
  17. gerald889

    gerald889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opole
    witam mam taki sam problem zrobi mi się czarny ekran później wraca do menu xbox a też mam wgrany lt 2.0 pomocy może znacie jakieś inne pomysły ?
     
  18. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to urządzenie tzw. hardware flasher - a Jungleflasher to poprostu program ( podsumowując - NIE to nie może btć powodem nie działania XGD3 )

    miałem tak samo - ale miałem LT1.9 - potem zrobiłem update dasha do 13604 - i gry po czarnym ekranie wracały do menu, jak przeflashowałem do LT+2.0 problem znikł, podejrzewam że nie masz LT+2.0, ale za mało danych podałeś żeby cokolwiek stwierdzać na pewno
     
Wczytywanie...

Poleć forum