1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przy weryfikacji płyty wyskoczył błąd...!!! Pomocy!!!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karol93ts, Marzec 1, 2012.

  1. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Proszę o pomoc . Przy weryfikacji płyty wyskoczył błąd...!!! Co on oznacza???
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Drivery zaktualizuj
     
  5. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
  6. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Jaki Drivery???
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Sterowniki nagrywarki :D
     
  8. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    aha... :) Bo gra jak włączyłem na xboxie działa elegancko :) Jak zainstaluje sterowniki to nie bedzie mi wyskakiwał błąd??
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Powinno pomóc :D, ale jak gra działa to kij z tym błędem :D
     
  10. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    aha... :) A mam pytanie czy mogę ją zainstalować na dysku???? Nie nagrywałem specjalną nagrywarką. A mam LT 3.0???
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Fife 12 zainstalujesz bo jest xgd2
     
  12. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    aha... Czyli też moge pograć na livie...:D Ale to bedzie ryzykowne bo nie nagrane jest specjalna nagrywarką???
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, ja gram na 2.0, fladze i nie mam banana, oczywiście ryzyko jest większe ale ciągle bardzo małe
     
  14. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    mam najnowszego. Dash 2.0.14717.0. Czyli jak nagrałem zwykłą nagrywarką to moge grać? Wiem że ryzyki bana jest zawsze. :) Ale prawdopodobnie mniejsze na systemie LT 3.0 właśnie taki mam... :)
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z płyty tak z hdd nie włączysz XGD3
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  17. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    czyli muszę mieć tą specjalną nagrywarkę żeby móc odpalać z HDD?
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niezależnie czy nagrałeś iHAS'em czy zwykłą nagrywarką masz takie samo bezpieczeństwo na Live'ie przy LT 3.0. Normalnie zainstalujesz na dysku.

    Do gier XGD3 tak.
     
  19. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Ok. Czyli fife zainstaluje na dysku bo jest XGD2 a le na grane na LT 3 czyli śmiało mole instalować?
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
  21. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Ok. Wszystko już wiem. Dziękuje temat uważam za zamknięty!:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum