1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przy włączaniu gry wyświetla mi się komunikat "Wymagana aktualizacja"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fatal1ty, Czerwiec 1, 2012.

  1. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    A wiec tak moja konsolka ma przeróbkę LT2.0 i dash 14719 .
    Gry xgd3 takie jak COD:MW3,Batman:AC,Fifa Street po dograniu topologi działają bez problemu na konsolce lecz dzisiaj nagrałem Dirt'a showdown (również dograłem topologie) i pokazał mi się komunikat
    Wymagana Aktualizacja - Aby można było zagrać w tę grę, należy dokonać aktualizacji konsoli. Jeśli nie dokonasz aktualizacji, gra nie będzie możliwa.
    Czy chcesz teraz dokonać aktualizacji? i mam do wyboru TAK lub NIE .

    Jeśli to potwierdzę to gry które wcześniej nagrałem będą działać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko powinno działać, bo nie ma Dash'a wyższego od 14719. To musi być aktualizacja gry.
     
  5. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Po aktualizacji wlancza sie gra daje w niej nowa gra i pokazuje sie komunikat "Nie można odczytać płyty" itd. :/
    Co na to poradzicie ? Gra ma dograna topologie pod LT2.0 i wypaliłem ja zwykłą nagrywarką
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zagrasz w ta grę, ihas lt+ 3.0
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ;/ plytka poszla sie je**c
    korzystajac z okazji Forza 3 pojdzie na LT2.0 po nagraniu zwykla nagrywarką ?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    forza ma civ wiec co 30min będzie do dasha wywalać bez ihas.
     
  9. mateo360

    mateo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mi forza4 dzialala nagrana zwykla nagrywarka,zainstalowalem 1 dvd i gralem jakis czas,gdy zainstalowalem 2 dvd zauwazylem ze sie zaczela sama wylaczac(do dasha...) bedzie ci dzialac ale przypuszczam ze tak jak mi...zainwestuj w ihasa i poczytaj jak nagrywac
     
  10. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Cala seria Forza ma tego CIV'a ?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Forza.4 tylko

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A ja pytam o Forze 3 ... bedzie dzialac jak nagram zwykla nagrywarka ?
     
  13. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    CIV ma jedynie Forza 4, Dragons Dogma i Dirt Showdown - nagrywasz iHAS'em z LT MAX i FW pod odpowiednie płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum