1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycinająca sie konsola.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XenderPL, Wrzesień 28, 2013.

  1. XenderPL

    XenderPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem posiadaczem konsoli xbox 360 Falcon w wersji NTSC/U i mam następujący problem. 3 dni temu kupiłem sobie polski zasilacz( oczywiście taki sam jak ten z USA i zauważyłem, że mój Xbox się zacina przy uruchamianiu tzn gdy już gaśnie okno powitalne i konsola powinna wejść do dashbordu to zacina się na 1/2 minuty i dopiero wchodzi do dashbordu. To samo się dzieje, gdy chce już zakończyć grę i wyjść do dashbordu, konsola się zacina i dopiero po 1/2 minutach normalnie funkcjonuje. Proszę o pomoc.


    P.S konsole mam już ładnych parę lat i wcześniej używałem przetwornicy na 110v, ale niestety spaliła się.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    siemka ja mialem elite ntsc dziala na naszych zasilaczach ok bez zacinania ani nic wszystko ok bylo moze cos z konsolą jest juz nie tak
     
  4. XenderPL

    XenderPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe, ale może to wina nowej aktualizacji.
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Bez memorki/dysku jest tak samo?
     
  6. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie powinno.
     
  7. XenderPL

    XenderPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, po wyjęciu dysku to samo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum