1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycinanie gier

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Krepel7, Wrzesień 1, 2010.

  1. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Witam, niekiedy jak gram sobie w np. Army of Two, Assassin's Creed lub inne gry, zaczyna mi przycinać. Zazwyczaj trwa to chwilke ale dziś grając zaczęło się przycinać i już nie skończyło aż nie wyłączyłem gry, po chwili włączyłem Forze 3 i już jest dobrze. Jest to wina płytki czy coś nie tak z konsolą? AoT i AC nie są zainstalowane na dysku a forza ma zainstalowaną tylko tą płytke którą trzeba zainstalować.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    może płyta brudna lub porysowana
    sprawdź na innych ,moze też laser pomału siadać
    zalecane jest instalowanie gier na dysku...
     
  4. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Instaluje te w które najwięcej gram bo mam tylko dysk 20gb . Płyta nie była brudna czy zarysowania po wyciągnięciu. Ile kosztuje naprawa lub wymiana dysku?
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    jesli to sie dzieje z grami z dysku,to zrob format z poziomu konsoli
    btw wyczysc cache
     
  6. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Może mi ktoś powiedziec jak czyści sie cache?
     
  7. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Z tego co pamiętam to wchodzisz w pamięć, wybierasz dysk, naciskasz Y i tam masz chyba.
    Nie mam konsoli pod ręką i jak sprawdzić ;]
     
  8. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Okej już znalazłem :) Było tak jak mówisz:D narazie nie zauważyłem problemów :p
     
  9. akak

    akak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zgierz
    Tez dzisiaj takie cos zauwazylem, o tyle ze ścięcia są minimalne, lekko zaklocaja plynnosc gry - zdarzylo sie to w Mafii II i kminie czy to zabieg specjalny programistow (? nie wiem czemu mogliby takie cos robic .) czy to przez konsole (bo zakladam ze plyta w pol godziny sie nie starła). Dodam ze mam tak w 2, moze 3ech grach - reszta smiga smialo.
     
  10. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    To jest normalne, nie tylko Ty tak masz.
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mafie 2 źle zoptymalizowali, każdy tak ma
     
  12. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    A to ciesze się . Konsola ma już ponad 4 lata więc można się już troszke martwić :d
     
Wczytywanie...

Poleć forum