1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycinanie gier :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smk, Kwiecień 19, 2012.

  1. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, mam nową konsolę od tygodnia wszystko chodziło jak potrzeba ale teraz widzę że nawet bieganie w AC: Brotherhood już nie jest takie płynne jak wcześniej, czasami się ścina na 1sek. nie wiem co jest grane :(
    Gram z płyt, konsola nie przerabiana, Slim 4gb...

    Pomocy bo myślałem że konsola nie ma takich problemów ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyczyść cache w konsoli może pomoże zobacz czy z płytą oki nie porysowana nie brudna z czegoś
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skonfiguruj pendrive'a dla potrzeb konsoli, zainstaluj na nim tą grę i sprawdź, czy "zaszła poprawa".
     
  6. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Płytka jak nówka sztuka jak mam cache wyczyścić skoro nie mam dysku ? 0.o
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zrób to, co Ci poleciłem
    Pamięć cache jest zapisywana w konsoli:
    System --> Pamięć masowa --> najeżdżasz na Dysk twardy i wciskasz "Y" --> Wyczyść pamięć podręczną
     
  8. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dużo osób tak ma nowa konsola płyta lustro a zwiechy są tak się po prostu dzieje w razie czego masz gwarancję.
     
  9. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Ok po tym chache czy jak to tam chodzi lepiej :) dzięki a dysk chyba zaraz z allegro zamówię :)

    Nie, Xbox ma za piękną urodę żeby go niszczyć <3
     
Wczytywanie...

Poleć forum