1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycisk GUIDE nie działa.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NeZy123, Grudzień 9, 2014.

  1. NeZy123

    NeZy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie! Pojawił się u mnie taki problem że gdy naciskam przycisk guide tylko na chwilkę pojawia się okienko (te przez które można wyjśc do ustawień systemu itp) i po chwili od razu znika. Nagle się tak zrobiło bez żadnej większej przyczyny, parę godzin wcześniej aktualizowałem do 16747 ale wszystko działało poprawnie dopiero zepsuło się po wieczornym uruchomieniu konsoli. Proszę o szybką odpowiedź ponieważ nie mogę wychodzić z gier, tylko muszę wyłączać konsolę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. NeZy123

    NeZy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Zmień w pliku launch.ini
    nohud = false
     
  6. NeZy123

    NeZy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie pomogło. Ale przypadkiem znalazłem własne rozwiązanie opiszę je poniżej jakgdyby ktoś inny kiedyś miał podobny problem. Na innych forach itp radzili aby jeszcze raz zainstalować dash co zrobiłem ale jednak nie pomogło. Przypadkiem akurat chciałem przetestować aurora (a bo może fajnejszy od freestyle) i co się okazało, przycisk zaczął działać jak ręką odjął. Nie wiem czym był spowodowany błąd ale najważniesze że znikną. Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum