1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycisk od synchronizacji padow

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil0721, Luty 9, 2012.

  1. kamil0721

    kamil0721 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. W mojej konsoli nie działa przycisk od wyszukiwania padów. Dodam że mam pada który kiedyś był zsynchronizowany z tą konsolą i działa. Czy da się naprawić ten przycisk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil0721

    kamil0721 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może wie ktoś jak to naprawić, albo kto już takie coś miał.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1. Nie piszemy postu pod postem
    2. Jak odświeżamy temat to min. 24h należy odczekać
    A tak do tematu to idź z tym xbox`em do serwisu, tam najprędzej Ci powiedzą co siadło i czy da się naprawić.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    trzeba sprawdzić czy przycisk czy coś dalej

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. kamil0721

    kamil0721 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie. Czy wie ktoś jak mogę przeprowadzić synchronizacje modułu rf z padem poza xboxem. Bo gdybym zsynchronizował poza xboxem do po podłączeniu do konsoli modułu rf by działały mi pady.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wsadz swoj modul do innej konsoli

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    podmianka modułu do innej konsoli ?
     
  9. kamil0721

    kamil0721 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O tym myślałem ale wszyscy moi znajomi którzy mają xboxa mają go jeszcze na gwarancji, więc nie mam bardzo jak tego zrobić. Słyszałem że można podpiąć taki moduł rf do Pc poprzez przylutowanie kabla, wie ktoś jak to zrobić?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli twoi koledzy mają konsole PHAT to już nie są na gwarancji. No chyba żeby brać pod uwagę przedłużoną gwarancje na RROD. Tyle że w konsolach z 2009 RROD się nie pojawia.
     
  11. kamil0721

    kamil0721 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeden ma Slima, a drugiemu wymieniono konsole PHAT na nową i przedłużono gwarancje gdyż sporo razy była na serwisie.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    tak mozna, ale pady wlasnie synchronizowalo sie na konsoli.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. kamil0721

    kamil0721 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jedynym wyjściem jest wizyta w serwisie? A jeżeli kupie pada przewodowego to muszę go konfigurować tym przyciskiem czy wystarczy go podłączyć i będzie działać?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    podłączyć

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum