1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycisk power czasem nie działa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bandzior86, Luty 1, 2009.

  1. bandzior86

    bandzior86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma mały problem otóż powiem że niecałe 2 tyg temu poszedłem do lombardu i kópiłem xboxa 360 arcade niby jak z rachunku wyglądało 1 dniowego ... dałem 450 zł no ale na jakiś 2-3 dzień przy naciśnięciu przycisku powera konsolka nie reagowała dopiero do przełożenia zasilania do gniazdka obok... potem było dobrze na drógi dzień to samo ... wiec zmieniłem listwe zasilającą i wszystko było dobrze aż do dzisiaj znowu to samo ... oczywiscie po chwili wszystko było ok no ale sam niewiem co mam o tym myśleć ... moze za szybko naciskam power po podłaczeniu konsoli do zasilania ? jakieś sugestie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    hej!
    sciągnij przedni panel i spróbój włączyć bez panelu np.. śróbokręcikiem.. zobzacz czy za każdym razem włącza się z pada... tzn. naciśnij XBOX GUIDE!!

    Jezeli pomogłem wcisnij pomógł
     
  4. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Może za krótko przytrzymujesz przycisk? Przycisk wciskaj normalnie, spokojnie, a nie super ultra szybko. Ja tak bynajmniej mam w laptopie swoim, easy :) .
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja w klocku jak szybko wciskam przycisk to nie styka. Po zdjęciu faceplate zauważyłem, ze materiał, który sie " ugina" po wcisnieciu nie jest zbyt elastyczny, więc czasem nie dosiega ta część do przycisku :)
     
  6. bandzior86

    bandzior86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no własnie boje się ściagnać ponieważ nigdy tego nie robiłem ... niechciał bym czegoś połamać ... przeglądałem na youtube jak rozkładają no ale jednak próbuje ale na siłe nic niechce rozkładać . Przymierzam sie do flasha bo ile to można w forze i halo grać ale no sam niewiem teraz
     
  7. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    HMM.. JAK ŚCIĄNAĆ pRZEDNII PANEL..

    1.ŁAPIESZ PANEL ZA PORTY USB TZN..WCISKASZ ;d TĄ KLAPKE.. I U GÓRNEJ CZĘŚCI CIĄGNIESZ L;d
     
  8. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    przycisk POWER najlepiej wcisnąć i przytrzymać sekundę bo nieraz nie "załapie" więc nie ma się co martwić na zapas
     
  9. kmiler99999

    kmiler99999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też tak miałem to ściągłem przedni panel, i docisnąłem przycisk, pomogło
     
  10. bandzior86

    bandzior86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie no jak mi nie działczyło to przyciskałem trzymałem i nic ... no ale znowu po problemie mam nadzieje że już sie nie powtórzy dzięki za pomoc :) a propo tak poza tematem to brać zwykły kabel hdmi czy troszke lepszy jak by to nazwać z wypłaszczonym przewodem ... taki stabilniejszy jakby ... nieznam sie i niewiem jak go nazwać :)
     
  11. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz brać zwykły, obraz i tak będzie przesyłany cyfrowo więc nie ma roźnicy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum