1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przycisk w elite ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Maj 4, 2011.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    dostalem dzisaj xboxa elite. Jeszcze zasilacza nie mam wiec jej nie sprawdzalem ale jak chce wcisnac wlacznik to ''nie chce sie jakby wcisnac''. Jak mialem arcade to byl odglos i ten przycisk mozna powiedziec sie tak jakby wcisnal. Czy to taki wyjatek bo to wersja ELITE??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    nie jest to zbytnio odczuwalne, może porostu wydaje ci sie ;p
     
  4. maslana129

    maslana129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zawsze można wlaczyc xbox za pomoca pada
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    powiem chodzi oto ze tak nie slychac nic a jak mialem innego to bylo to tak ''naturalnie'', ale jak co sie wlaczy z napedu albo pada w sumie:)
     
  6. Matex08

    Matex08 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    przycisk nie wyrobiony jeszcze. z czasem będzie klikał
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a nie ma pękniecia na przycisku od włączania?? bo czasem jest tak że jak ktoś rozbiera to wklada do góry nogami plastik co jest pod nim.....i przycisk nie działa wtedy
     
  8. vitalis

    vitalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie nigdy nie było kliknięcia. Zawsze był "prawie" jak dotykowy.
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    To zależy od konsoli. Przerobiłem parędziesiąt konsol, wiele z nich było nowych, otwierałem pudełko jako pierwszy i niektóre 'klikały', a inne nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum