1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przycisk w padzie nie dziala !! POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radziox27PL, Luty 23, 2010.

  1. radziox27PL

    radziox27PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    Witam otóż mam taki problem ponieważ grałem wczoraj w grę "DMANATION" i w czasie gry przestał działać przycisk "RB" nie wiem co jest grane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapewne uszkodził się styk. Wyślij na gwarancję/ rozbierz zobacz/ kup nowego
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ale wogóle nie reaguje ten przycisk czy tylko nie ma charakterystycznego kliku ? :D
    sprawdź na innej grze czy jest tak samo
     
  5. radziox27PL

    radziox27PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    reszta przyciskow taki dzwiek wydaje "kilik" jak to jest napisane post wyzej a ten nie i przycisk reaguje dopiero jak go wcisne z calej sily.
     
  6. patrol190

    patrol190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    masz gwarancje to go wysyłaj jeżeli masz 2 pada to bez problemu a jak nie to zrobisz sobie przerwę od konsoli. Możesz również zaglądnąć do środka czy czasem się tam nic nie poprzestawiało. Lub też wywal na śmieci i kup nowego :D
     
  7. chilihead

    chilihead Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mielec
    A ta opcja z darmowym padem, co niby się zepsuł to jeszcze aktualna? Działa ten trik jescze?
     
  8. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeslli nie masz na niego gwarancji a masz jakie kolwiek pojecie o lutowaniu to mozesz samodzielnie wymienic sobie ten przycisk i pad bedzie jak nowy. Kumpel mial podobny problem RB przestal poprostu reagowac, wymienilem mu przycisk (bo bylo juz po gwarancji na akcesoria) i gra na tym padzie do dzisiaj ;] pzdr

    Do chillhead. Niestety trik z darmowym padem juz nie dziala. Microsoft sie polapal ze ludzie robia ich w ... i teraz jesli zadzwonisz i powiesz ze pad ci sie zepsol to kaza ci odeslac najpierw starego a dopiero pozniej albo przysla ci nowy albo naprawia stary.
     
  9. wrobel01

    wrobel01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    torx z dziurka - bodajze 6 i jechane :) mialem podobnie jak zalalem pada :)
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ja się nie zgodzę z przedmówcami :D torx T8 do pada :wub:
     
  12. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja pierwszego pada rozkrecalem przy uzyciu nozyczek :D nie wiedzialem jeszcze wtedy ze mozna kupic w moim miescie taki wkretak :D
     
  13. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Up udało się chociaż rozkręcić i skręcić żeby to się kupy trzymało? :)
     
  14. thc_gruby

    thc_gruby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    częstochowa
    No własnie widze ze temat troche stary ale może ktoś sie jeszcze wypowie... mam ten sam problem i nie wiem czy mam sam probowac to naprawic czy co bo gwarancji juz nie mam jak myslicie a jak tak to czym można otworzyc pada bo nie mam tych trox czy cos tam..???
     
  15. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    bez torxa nie otworzysz, chyba ze rzucisz nim o sciane albo uzyjesz jakiegos tepego narzedzia np mlotek
    edit
    no moze otworzysz ale nie skrecisz
    pozatym jak niemasz gwarancji to co masz do stracenia proboj go naprawic na wlasna reke ;p
     
  16. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Żeby nie umieć pada skręcić , przestawić coś , poprawić i skręcić? Gdzie Wy się wychowaliście? Zabawa na 5 minut...
     
  17. thc_gruby

    thc_gruby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    częstochowa
    no luz ale czym mam go odkręcic...?
     
  18. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    torx t8
    sid jezeli to bylo do mnie przeczytaj jeszcze raz moj post ;p
     
  19. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Rozbierz pada i zobacz mozliwe ze cos weszlo i nie dziala
     
  20. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie do Ciebie , Ty dobrze doradziłeś z tym je*nięciem o ścianę;)
    Ja piszę do autora tematu. Dorwij śrubokręt i w drogę...
     
Wczytywanie...

Poleć forum