1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przygotowanie firmwar'u

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez borciuh, Październik 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Witam, mam problem z przygotowaniem firmweru, a mianowicie gdy chce wgrac lt 2.0 przez JF to sie program wiesza przy zapisywaniu, a w dosflashu sie zatrzymuje na erasing....
    Czytałem wcześniej że w dosie nie idzie bo źle przygotowany firmware, więc jak go przygotować, ja robiłem to tak że: w JF dawałem swój dummy i LTPlus-025-v2.0 i spoof i save.
    I dlaczego wiesza mi sie JF przy zapisie? przeinstalowałem winde juz 3 razy (probowałem na 7 32,7 64 i xp 32)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Niekompatybilny kontroler/sterowniki.
    Jaki masz?
     
  4. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    VIA VT6421A a wyczytuje jako 3249.
    ----
    a może może chodzić o wyłączenie RAID w biosie bo coś takiego na forum właśnie mi się w oczy rzuciło.
     
  5. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Sterowniki SATA wywaliłeś?
    No i właśnie ten RAID jak masz taką funkcje w biosie, trzeba wyłączyć
    Wysłane z X8
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    wyłącz raid i wywal sterowniki, wszystko opisane w tutorialu.
     
  7. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    jak wywale sterownik to jf sie nie wlacza a z tym raid bd probowal jak wroce do domu.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Prosił bym bardzo o nazwe dobrego sterownika do mojego VIA aktualnie mam 7 32bit, i jeszcze jak wylaczyc ten RAID w biosie bo nie moge go odzszukac.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum