1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przygotowanie Obrazu do LT + [Bład]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DapperGizmo22, Listopad 28, 2010.

  1. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Robiłem wszystko to co jest napisane w tym poradniku: http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    i jak sprawdzalem obraz abgx to wyskoczylo cos takiego :dfgdfg.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    W autofix i Misc masz wszystko ustawione tak jak w "Poradniku jak nagrywać..." ?
    Czy ściągając najnowszego abgx ściągnąłeś też te wavy od 1-9 ze strony abgx ?
    Nie jest to Polska wersja AC:B ? Bo ja przerabiałem wczoraj Angielską i mi wszystko ładnie poszło. A z tego co widzę nie masz Ap2.5 zaznaczone na czerwono.
     
  4. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Jest to polska wersja AC:B a te 8wave i 9wave nie mam ;/
     
  5. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Polska wersja jak na razie nie pójdzie z AP2.5 ;/ Nie ma do niej patche. więc na nowym dashu z LT+ nie pograsz na razie... Musimy czekać
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP
    Już odpowiedź masz.

    Jakoś tak przeczuwałem że to nie jest wersja bodajże od Global (AC:B po angielsku) :).
    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum