1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przygotowanie obrazu + gra online

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noboo, Maj 16, 2011.

  1. noboo

    noboo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy w temacie i trochę się gubię. Niedawno przerobiłem konsole (slim). Z tego co się zorientowałem mam przeróbkę LT+ (nie jestem pewien, nie wiem jak to sprawdzić).
    Przeróbka działa ponieważ wypaliłem ściągnięte obrazy, nawet nic w nich nie sprawdzałęm i działają (nba2k11, fifa11, fn:champion).

    Co należy zrobić po ściągnięciu gry, żeby można było w nią grać online z minimalną możliwością poniesienia konsekwencji? W jaki sposób przygotować ściągnięty obraz?

    Dla przykładu:
    mam assasins creed brotherhood, wersja global, przepuscilem przez abgx 1.5 i oto wynik:
    screen

    czy taki obraz mogę wypalic i grac online?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. noboo

    noboo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poprawilem obrazek tutaj
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. noboo

    noboo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdz jeszcze raz, do 3 razy sztuka, teraz musi dzialac, albo niebo spadnie mi na glowe ;]
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no i teraz przepuść jeszcze raz i powinno być wszystko na zielono

    sprawdz jeszcze wyżej co wypluło o ap 2.5
     
  9. noboo

    noboo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzilem, wszystko na zielono. czy bede mogl bez problemu na multi to odpalac?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    niby tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum