1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przykładowa gra - router - granie na 2 konsole bez xlivegold?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matash, Styczeń 30, 2010.

  1. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Nurtuje mnie ciągle pytanie czy jest możliwość grania na 2 playerów (2 konsole) bez xboxa live gold? Posiadam router i niedaleko siebie dwa telewizory oraz kolegów z xboxami ;d i czy była by możliwość jakoś to podłączyć? Np. w modern warfare 2 misje specjalne na 2 telewizory?:>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Tak da radę tak w systemie Link a tym bardziej w CoD.
     
  4. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    hm.. a czy są jakieś poradniki czy coś? Posiadam router linksys wr54gc v3 .. internet z dialogu 4mb/s nada się ? :>. I czy muszę mieć adaptery wifi do xboxów? Czy mogę za pomocą kabli po podłączać do routera?
     
  5. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Za pomocą kabla podepnij się do nich jeśli mają rutera albo niech oni się do ciebie podepną i wystarczy zrobić test łącza na auto i muzyka gra.
     
  6. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    hmm :> nie bardzo rozumiem . :D
    Xbox Router Xbox

    i teraz mam podłączyć mojego xboxa z jego xboxem za pomocą kabla RJ45?

    Czy mam podłączyć : Kabel rj45 z mojego xboxa do routera (gniazdo 1) i kabel rj45 z xboxa kolegi kabel rj45 (gniazdo 2 ) ?:)
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Jeśli są dwie konsole to kablem rj45 skrosowanym z xboxa do xboxa a jeśli są trzy lup więcej konsol to już przez rutera jeśli nie masz konta live to tylko w systemie Link to jest trochę lipa bo tylko miedzy sobą będziecie grać.

    Jeśli ruter to tak (gniazdo 1) i kabel rj45 z xboxa kolegi kabel rj45 (gniazdo 2 ) ? i ruter połączony do netu wtedy konsole mają dostęp na Live jak byś miał konto to śmiało gracie z kimś np. obcym mecze w CoD
     
  8. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    no właśnie nie mamy konta live gold i chcemy między sobą grać misje specjalne czy coś .
    No dobra to jeszcze jak możesz potwierdź czy dobrze zrozumiałem .
    Przychodzi jeden kolega i podpinam kablem sieciowym (np. tym co miałem w zestawie z elite ) do xboxa kolegi i mogę grać misje specjalne z kolegą i on patrzy w jeden telewizor ja w drugi bądź monitor. ( nie mam live gold)

    Przychodzi 2 kolegów. I każdy z nas podpina się pod router (mój xbox gniazdo 1) 2 kolega (gniazdo 2) 3 kolega (gniazdo 3 ) I gramy w multiplayer między sobą i każy z nas patrzy w swój ekran? (niczego nie trzeba konfigurować?)
     
  9. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    1.Tak
    2.Tak

    Jak byś miał Live to bez żadnych kombinacji gracie wystarczy że go masz w kuplach i dajesz zaproszenie i gracie w CoD. Tak jest wygodniej nikt nie musi do kogoś targać konsoli.
     
  10. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    No z pewnością kupię xlive gold :D ale za jakiś czas ;)
    Dziękuję za pomoc :) Pozdrawiam .
     
  11. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Matash zdaj relacje jak juz to wszystko zrobisz i sprawdzisz dzialanie:]
     
Wczytywanie...

Poleć forum