1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przykre doświadczenia z ixtreme LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Qrczak, Listopad 24, 2010.

  1. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo nie podoba mi się to, że żadna ale to żadna starsza gra mi nie działa - nawet oryginalne (odtwórz DVD)! wygląda to tak że miałem ixtreme 1.61 i w dash 9919 i wszystko chodzilo. Spodziewałem się że na lt+ mogą chodzić NIEKTÓRE gry ale nie ze wszyskie, więc pozniej znowu zainstalowalem starszego ixtreme tele ze teraz 1.61 ns i dzala wszystko. Powiedzcie czy to chodzi o to że mam ciągle starego, dasha czy przez ten ss który nigdy przedtem mi nie był potrzebny więc nie zwracałem na niego uwagi? Dodam że nie korzystam z live więc stąd moje pytanie czy jest szansa aby wyszło w przyszłości coś w stylu ixtreme lt+ non stealth?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TradeMark

    TradeMark Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może nie zrobiłeś kopiowania klucza w JF?
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Gry z ap25 musisz patchowac, bo inaczej nie pojda. Nowy dash tez by sie przydal
     
  5. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    Z tego co zrozumiałem kolegę to pyta o ta czy na lt+ gry sprzed ap25 powinny chodzić normalnie więc nie odpowiedzieliście mu na pytanie...
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Kolega nie skopiował klucza do LT+ i dlatego nic nie działa...

    Starsze gry wszystkie bedą chodzić !!! Było mówione juz 5342 tyle ile odcinków mody na sukces
     
  7. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja skopiowalem klucz tak jak do każdego innego ixtreme'a tzn wczytałem oryginalny, pozniej tego ixtreme a pozniej spoof at source to target, save, pen z dosflashem i jazda, czy nie oto chodzi?
     
  8. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    To widać coś nie tak zrobiłęś, bo mi wszystko ****a jak trzeba :)
     
  9. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra to ja spróbuje jeszcze raz...
     
  10. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest gdzies na forum dokladny opis jak flashowac liteon ?
     
  11. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja myślałem że LT+ załatwi sprawę z AP25 na cacy i nic nie będzie trzeba patchować , ale widać się myliłem a szkoda bo nigdy nie patchowałem żadnych gier tylko zasysałem i nagrywałem i zawsze wszystkie chodziły bez problemu.
     
  12. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra wielkie dzięki dla: TradeMark, tomas89 i sreberko, mieliście racje. Nie wiem jak to się stało że zapomniałem skopiować klucza. Sam się uśmiałem, problem z głowy. Wielkie dzięki jeszcze raz!
     
  13. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Uwielbiam takich malkontentów. Przepraszamy że nie jest tak jakbyś chciał.
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    co do odtworz dvds z LT+ - musisz uzyc najnowszego jungle flashera! stare nie zrobia poprawnie tego fw i beda problemy jak u Ciebie. Myslalem ze to oczywiste.
     
Wczytywanie...

Poleć forum