1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przymulajace gry- problem z konsolą ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Jawos13, Kwiecień 10, 2012.

  1. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z przymulajacymi grami np modern warfare 3 chodzi super nic sie nie muli a saints row 3 podczas jazdy i misji miewa spadki fps, także ufc 3 po wygranej walce w trybie kariery lekko sie przymula, w batmanie ac troche wolniej chodzi w czasie pauzy a w pes 2012 przymula sie filmik po strzelonym golu, w gry gram z płyty nie z dysku czy to wina złego obrazu płyty czy to jest normalne ? czy to wina konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kboro

    kboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rozumiem konsola przerobiona ? Xbox podłączony przez hdmi czy w inny sposób?
     
  4. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak przerobiona i podlaczony przez hdmi
     
  5. kboro

    kboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jaki tryb obrazu ustawiony? Bo z tego co wiem to najlepiej powinno być na 720p
     
  6. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1080p czemu mialo byc na 720p ?
     
  7. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Mam to samo z Saint's Row 3 też się tnie podczas jazdy :/
     
  8. kboro

    kboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeśli chodzi o mnie to ja widzę lepszą wydajność i jakość na 720p . Być może obrazy gry są w jakiś sposób uszkodzone albo źle nagrane .
     
  9. Sebolk

    Sebolk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zielona Góra
    Hmm a tak dołączając do pytania a czy wy też macie spadki FPS w GTA 4 ??? np ja mam spadki gdy jestem w tym trzecim mieście gdzie są wysokie wieżowce (chyba bilbordy itd) i przy tym dużo samochodów i np rzucę granat to czuć ten spadek to jest normalne co nie :D ? czy jednak wy tak nie macie ? nie mówię tutaj o jakimś nie wiadomo jakim spadku ale czuć ,że tak z tych 25/30 robi się z hmm może 16 FPS 19FPS
     
  10. kboro

    kboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czasami czuję to w GTA jak jadę autem ale hmm nie wiem czy to spadki czy po prostu taka realistyka.
     
  11. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    w Gta IV to normalka, gra jest słabo zoptymalizowana i dlatego potrafi przycinać, szczególnie jak jest ostra zadyma ;)

    Ja natomiast dzisiaj zauważyłem spadki płynności, problemy z dzwiękiem, brak tekstur itd podczas gry w Crysis 2, gra stała się niegrywalna. Dodam, że konsolka chodziła dobrze ponad 10 godzin, wcześniej grałem w Wiedźmina 2 a potem Crysis2, oczywiście z przerwami ale konsola nie wyłączana była. Czy to normalka? :) Mam wersje Slim, nie przerabiana. Wcześniej ani razu nie zdarzyło się coś takiego. Czy klocek odczuwa swój wiek? W wakacje wybiją 2 lata. Czy może po prostu 10 godzin non stop to za długo :)
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie przejmuj się GTA IV tak ma, na początku bardzo mnie to denerwowało ale idzie się przyzwyczaić :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum