1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przytrzymanie przycisku B nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BGal23, Czerwiec 30, 2013.

  1. BGal23

    BGal23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema wszystkim
    Ostatnio na mojej konsoli pojawił sie dziwny problem
    Mianowicie nie moge prztrzymać B np.: w assassinie nie moge otwierać skrzyni i przeszukiwać ciał, w LEGO nie moge moge zmieniać przedmiotów które posiadam
    Przycisk B działa bo moge nim klikać ale nie moge przytrzymać, wtedy nic nie reaguje
    Nie jest to raczej wina Pada bo posiadam 2 pady i błąd dzieje sie na obu, czyli raczej mało prawdopodobne aby w tym samym czasie 2 pady sie popsuły
    A nawet jak gram w LEGO w 2 osoby to obojętnie jakim padem gram to zawsze w 1 padzie przytrzymanie B nie działa a w 2 normalnie działa
    W Googlach szukałem niema nic na ten temat
    Dodam jeszcze że posiadam slima z RGH i LT.3 z podpiętym dyskiem zewnętrznym 320Gb
    Licze na waszą pomoc, z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. MrocznyImperator

    MrocznyImperator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gostyń
    czyli wymiana modułu rf pomoże ?
    Bo mam to samo, w guitar hero obydwie gitary .. nie działa czerwony, tak jakby skacze tylko nie da sie przytrzymać, na assassynach też mi to nie działa a np. w Callu jak przytrzymam B to typek padnie na leżąco. Więc nie wiem co jest nie tak :/ a troszke szkoda mi na RF tym bardziej że zbieram na XO ;p
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    taki moduł to ok. 10-15 zł więc nie ma co sknerzyć ;P
     
  6. Mixerr

    Mixerr Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz odezwać się prywatnie do mnie to poradzimy coś na to na pewno ew., postaram się tutaj pomóc po południu.
     
  7. MrocznyImperator

    MrocznyImperator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gostyń
    Myśle że do slimki będzie droższy ;-;
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja bym poszedł w update kernela oraz wgranie czystego fsd z dashlaunch. Nie wydaje mi sie zeby byl to problem z rf
     
  9. MrocznyImperator

    MrocznyImperator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gostyń
    kernela ? oświeć mnie, bo już tak dawno się z tym nie bawiłem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum