1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przywracanie do Wave 4

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez neCro, Kwiecień 4, 2010.

  1. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Witam, mam pytanie. Wiem ze pewnie byly odpowiedzi na forum albo istnieja takie poradniki ale nie moge ich znalesc. Mianowicie mam gre w Wave 3 na dysku i chce ja za pomoca abgx przywrocic do Wave 4. Z gory dzieki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Do gory tez moge zmieniac? Myslalem ze tylko w dol.
     
  5. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    możesz bo ja zmieniałem też na wave 3 z wave 2
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Chyba jednak nie mozna... abgx mozna ale nie wiem jak
     
  7. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    idzie. przed chwilą sprawdzałem moja wersja programu to 1.2.6
     
  8. cesarz69

    cesarz69 Banned

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi cos to nie chce trybic :/
     
  9. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Wiedziałem że po wyjściu firmware które będzie odpalało gry z Wave 4 będą takie problemy dlatego wcześniej zdecydowałem się używać activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum