1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przywrócenie oryginalnego WAVE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcus_25, Styczeń 16, 2010.

  1. Marcus_25

    Marcus_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Czesc. Mialem konsole z softem ixtreme 1.4 i oczywiście gry mające WAVE 3 lub 4 przerabiałem na WAVE 2, natomiast teraz mam juz druga konsole, bo pierwsza padła(Panie świeć nad jej dusza), druga konsola ma soft 1.61 i jak dobrze wiecie gry z zmodyfikowanym WAVE nie chodzą. Moje pytanie jest takie, czy jak stare gry z przerobionym WAVE na WAVE 2, zgram na dysk twardy w postaci ISO, to czy 360 WavesPatcherem wrócę do np. WAVE 3 lub 4, to gry zaczną działać na 1.61, czy jest jakiś inny sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  4. livingfear

    livingfear Guest

    tak,bedzie w ten sposob dzialac ci.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Activate.iso jest tylko dla iX 1.6

    Możesz przez wavepatchera albo przez abgx
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pabloooo - od kiedy to activate.iso nie działa na 1.61????
     
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    włącz w abgxie autofix level na 3, po czym ustaw ścieżke na dany obraz i launch, programik wszystko przywróci i naprawi do oryginalności
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak , jeśli ma obraz gry na PC a nie wypalony na płycie ...
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli dziala to przyznaję się do winy :) Ale zawsze słyszałem, że jest jedynie do iX 1.6... Też mogę się mylić prawda ;)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    działa, działa potwierdzone organoleptycznie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum