1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przywrócenie ustawień fabrycznych???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pytka321, Lipiec 25, 2010.

  1. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    Hej mam iksa w wersji slim ktoś wie jak w nim można przywrócić ustawienia fabryczne? Bo jak go pierwszy raz odpaliłem to wyszukał automatycznie sam mojego peceta w domowej sieci wifi a później coś chyba namieszałem i konsola nie widzi pc, na laptopie jak wchodzę w ustawienia centrum sieci i udostępniania to pokazuje xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    w dashu do końca w prawo- Ustawienia i tam bodajże masz opcję ustawienia początkowe
     
  4. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    a klawiszami na padzie się jakoś nie da?
     
  5. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    klawiszami na padzie?
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dash czyli menu konsoli. Kierujesz padem. Tak jak wcześniej napisałem
     
  7. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    tak też zrobiłem ale nic nie dało chciałem ją zresetować bo jak za pierwszym razem ją odpaliłem to widziała mojego lapka a teraz coś chyba namieszałem i jak wchodzę w menu komputery to konsola żadnego nie widzi i nie wiem jak go dodać bo nie ma takiej opcji:/
     
  8. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Ustawienia fabryczne możesz ustawić tak:
    - nacisnac Y i prawy spust podczas startu konsoli


    Pozdro !
     
Wczytywanie...

Poleć forum