1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PSP NIe Wiem Co Sie Stalo !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QuickShare, Lipiec 2, 2009.

  1. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Witam wszystkich mam mały problem a mianowicie ... Mam konsole PSP Fat , kupiłem ją na allegro i był zepsuty analog i nie grąłem , ale mniejsza z tym ;) . Nie używałem jej z jakieś 2 miesiące , teraz zachciało mi się nagrać film i obejrzeć załóżmy nad jeziorem , ale niesetety nie moge bo konsola się nie chce włączyć ... :/ Wiec przedstawie co i jak . Chciałem odpalić konsole właczyło się tak jakby powitanie no i pokazało baterie przekreśloną więc wiedziałem , że jest rozładowana . A więc poszedłem po ładowarkę i ją ładowałem , po 2 godzinnym naładowaniu chciałem zobaczyć czy działa , dobra odłączam kabelek od ładowarki , włączam PsP i nic się nie dzieje ! Jest tylko zielona dioda która nie chce się wyłaczyć , chciałem jeszcze podałdować , ale nie działa , wiec oto moje pytanie co to może być ! Jakiś Brick ?? Zepsuta Ładowarka.. ?? Pliss HELP :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Sprobuj odpalic konsole z samej ladowarki. Jezeli nadal nic sie nie dzieje to zrob u kogos baterie Pandory i przeflashuj konsolke nowym softem ;) Ewentualnie jezeli masz przerobiona to sprobuj wejsc do recovery Menu i zrobic format flash1 , zresetuje to wszelkie ustawienia konsoli do ustawien fabrycznych.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jak dla mnie padlo cos z elektroniki,ale faktycznie format flash1 moze pomoc
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    ja też mam fatkę na początek jak ma po "Pandorze" to do RM-a i format f1 jak to nie pomoże to re-flash a jak po re-flashu nic sie nie bedzie działo to już chyba serwis

    PS. Grzebałeś coś w f0?
     
  6. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Jak mam odpalić konsole z samej ładowarki ??
    Nie grzebałem nic w f0 nawet nie wiem co to ... (ale w ogóle nie grzebałem)
    Konsola w ogóle nie chce się właczyć więc jak mam wejść do recovery ?
    I jak zrobić baterie Pandory ??
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    cóż wyciągnij baterie podłącz ładowarke i włącz tak jak z baterią

    co do RM to włączasz trzymając R tigger az do wyświetlenia RM (wrazie czego)

    Pandorkę zaraz podam ci link nie chce mi sie rozpisywać .
    Cementario
    pandorka

    Tylko musisz sie zarejestrować na forum (darmowa)
     
  8. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    A konsloka jest w ogole przerobiona? Bo jak nie jest , to bedziesz potzrebowal takiej aby zrobic pandore :p
     
  9. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Mam przerobioną.. ;D
    Próbowałem bez bateri , ale nic z tego :(
     
  10. SaVoN

    SaVoN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn Koźle
    Pewnie usunela sie pamiec flash1
    Tak jak pisza koledzy wyzej.. popytaj kogos kto ma pandore i wgra ci nowego softa powinno pomoc. Zlapales bricka niestety^^ Tez tak mialem, ale ja go zlapalem w 1 dzien jak kupilem konsole, tez fat ;)
    Pozdro ;d
     
  11. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    No to Pandora..
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a recovery menu sie chociaz wlacza?


    sprobuj jeszcze z wyciagnieta karta pamieci,moze jakis program szkodliwy,ja takowy mialem;]
     
  13. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    i co spróbowałeś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum