1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

punkty microsoft a adres podan przy rejestarcji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alutek95, Luty 1, 2010.

  1. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    witam.
    czy żyjąc w Polsce a mając zarejestrowane konto na new york mam kupic zdrapkę us czy Eu?
    P.S czy gry ściągnięte z takiego Xbox live będą działały?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
  4. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Zdrapki US na konto USA. Chyba że masz zdrapkę na US i EU to pasuje tu i tam.
    Gry tak będą działać ale nie których nie da pobrać bo jest regionalna blokada.
     
  5. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    dziękuje Ci bardzo za super szybką odpowiedz :)
    orientujesz się moze czy jesli mam angielska wersje AC II zadziałają mi DLC?
     
  6. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Tego ci nie powiem bo nie wiem nie chce cie błąd wprowadzić.
     
  7. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    nie chce robić nowego tematu i mam jeszcze jedno pytanko... czy mając konto na NY tak ja napisałem wyżej mogę podać prawdziwy nr karty i kod weryfikacyjny ale za to inny adres? ( nie da się zmienić kraju)
    P:S Mam karte visa
     
Wczytywanie...

Poleć forum