1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pyranie o Army.of.Two.The.40th.Day.X360-Allstars

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kuab91, Styczeń 15, 2010.

  1. kuab91

    kuab91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Siema abgx pokazał mi coś takiego czy gra będzie chodziła po nagraniu ? Mam lieona 1.6 i używam active iso.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    przepuść jeszcze raz przez abxg360 i będzie działać na 100%
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest ok tak mam byc. z activate.iso bedzie dzialac
     
  5. maruan0

    maruan0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Panowie ja też mam problem z tą grą, otóż gra nagrała mi się bezproblemowo i spatchowałem ją do wave 2, wszystko chodziło elegancko dopóki nie doszedłem do 5 aktu... gra normalnie się wczytuje ale w momencie gdy mam już przejąć kontrolę nad postacią to wyskakuje mi błąd że konsola nie może odczytać płyty... czy to może mieć związek z tym że z wave 4 na wave 2 przerobiłem grę ? czy też że konsolę mam zbanowaną ? :/ nie mam pojęcia czemu tak się dzieje...
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. maruan0

    maruan0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    To może coś z czytnikiem konsoli jest nie tak ? Mieliście taki przypadek kiedyś ? Co może powodować ten brak możliwości odczytu płyty ?
     
  8. przeeemo83

    przeeemo83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja takze zpatchowalem do wave 2 i na poczatku po wlozeniu plyty pyta czy chce zrobic update konsoli z plyty po wybraniu tak wyskakuje blad ze nie moze odczytac plyty...? Moja kosola tez ma bana ale watpie zeby to cos mialo do gry offline... nowy sposob zabezpieczenia gier? do tej pory wszystko smigalo (ostatnia gra Dark Void dziala bez problemu)
     
  9. maruan0

    maruan0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    No u mnie tekken 6 czy też modern warfare 2 śmigają normalnie... nie wiem od czego to jest zależne
     
  10. Karolcarlo90

    Karolcarlo90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi sie tak dzialo z dirtem 2 gra w pewnym momencie przestawała chodzić ale włączałem ja aż do bólu i po nagrzaniu lasera wgrałem ja na dysk po 6 próbach , moim zdaniem przyczyna byc moze jest lipna nagrywarka albo nagrywales na plycie verbatima dvd r + DL x8 a nie x2.5 ktore sa prawie jeszcze raz takie drogie , niewiem jak to mozliwe ale kiedys nagralem gierke na Verbatimie DVD r - DL i tez hulala :) pozdrooo
     
  11. maruan0

    maruan0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    nagrywałem z prędkością x2.5 zawsze tak nagrywam , wyłączam wszelkie programy na kompie i włączony jest tylko proces nagrywania płyty i nic innego... może rzeczywiście nagrywarka skrzaczona.... trzeba będzie zainwestować pare złociszy przy wypłacie....
     
  12. onyks1982

    onyks1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem z nagraniem gry min Army of Two, gry się nagrywają normalnie, w trakcie weryfikacji wystepują błędy odczytu.
    Gry można uruchomić, jest demo po czym napęd wraz z płytą się zatrzymuje i wyskakuje okno że nie mozna odczytac płyty, pomocy
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zmien płyty lub nagrywarke
     
  14. dj_drops

    dj_drops Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Identyczny problem, po nagraniu: activate.iso potem gierka, instalacja poszła bez problemu, jak próbuje uruchomić to nie może odczytać płyty.

    Nagrywarka OK - wszystkie gry nagrane przed i po tej działają bez problemu
    Płyty OK - wszystkie gry z tego wałka przed i po tej działają bez problemu (of coz Verbatimy)

    Więc już za cholere nie wiem co chodzi...
     

Poleć forum