1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pyt] dot. ixtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jumol, Lipiec 4, 2010.

  1. Jumol

    Jumol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam parę pytań jestem totalnym zieloniakiem jeśli chodzi o konsole i mam w związku z tym kilka pytań:
    1.Jak już przerabiałem kiedyś konsole to czy muszę ją ponownie przerabiać ? Chodzi mi o to że niektóre gry już nie śmigają myślę że jest to jakiś stary ixtreme.
    2.Czy można zakutalizować ixtreme na nowszy nie zdejmując obudowy itd.?
    jeśli odpowie mi ktoś na te jak że irytujące mnie pytanie będę wdzięczny:) i będę zadawał kolejne :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    1. Nie koniecznie wystarczy zmieniać wave
    2. Nie
     
  4. Jumol

    Jumol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha dziękuję bardzo za odpowiedź jeszcze jedno jest jakiś poradnik jak to przerobić i jak sprawdzić jaki się ma napęd ?
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Co do gier to możesz WavePatcher'a używać aby zdjąć wave na mniejszy.
    Co do konsoli to niestety trzeba otwierać aby zrobić reflash.

    EDIT: nie zdążyłem z odp. :) Poradnik jest na forum.
     
  6. Jumol

    Jumol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co do tego wave to jest to co się sciąga z neta i wrzuca sie na pendrive'a i hula ? :) bo właśnie mam tekkena 6 i mi nie idzie :/ nawet z tym patchem :/ powiem wam że odtwarza mi to jak by miał być film jest normalnie play stop itd.
    Edit: jeśli nie o to chodzi to podeślijcie z łaski swojej mi linka to poczytam sobie :) nie orientuje się na tym forum za bardzo dziękuje z góry :)
     
  7. Bogas

    Bogas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    eehhh kolego zle z patchowałes gre ;/ .... na forum jest bodajze poradnik krok po kroku jak to zrobic i nawet jest program Waves360Patcher z sciągnietymi kodekami Wave , jesli nie to nagraj płyte Active iso , aha i wave to nie jest to co sie wrzuca na pendriva poczytaj na forum o tym a napewno zakumasz o co chodzi :)
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    włączasz program Waves360Patcher otwierasz w nim obraz gry i wybierasz wave w zaleznosci do przerobki jaką posiadasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum