1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pyt. O gta sa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez anih1, Styczeń 27, 2009.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hej Mam pytanie mam xboxa 360 arcade , i chciałbym kupić gta San andreas oryginał , tylko nie wiem czy by mi na x360 arcade chodziło ? jeden gościu powiedział że musze mieć przynajmniej premium albo elite . pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ado o

    Ado o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chotomów
    Znaczy musisz dokupić dysk twardy. Z tego co wiem to w arcadeach nie ma od razu dysku.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zeby chodzil emulator gier z piewszego X-sa musisz miec dysk (ten umulator znajduje sie na dysku) wiec na arcade nie pograsz :(
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    musisz dokupic dysk......tylko to cie ratuje;)
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podepnę się.
    Mam konsolke z 60Gb dyskiem i mam King Konga i opowieści z Narnii oryginałki na Xboxa1. Nie wiem jak je odpalić. Da się piraty odpalać na Xbox1? Chyba że one nie są obsługiwane?...
     
  7. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to jak kupie dysk twardy to będzie mi chodzić to gta sa??
     

Poleć forum