1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pyt. o ixtreme 1.6

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Dawid959, Marzec 10, 2009.

  1. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Siemka ixtreme 1.51 to jest to samo co 1.5? Czy to jest takie coś w rodzaju 1.6? Czy jest już 1.6 a jak nie to kiedy przewidywanie może się pojawić? Jak przerobię 1.5 to bez problemu będzie później można wgrać 1.6?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    to nie jest to samo, a 1.6 jeszcze nie ma.
    a czemu ma się nei dać?
     
  4. adixpl

    adixpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.6 ma wnieść w stosunku do 1.51 tylko możliwość przerobienia napędu tak, żeby mógł zgrywać obrazy oryginalnych płytek (tzw. Kreon-drive)
     
  5. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Ponieważ myślałem, że tak to trzeba by wgrać najpierw oryginalne oprogramowanie, a dopiero później 1.6 i by to było drogo. A ja słyszałem, że jeszcze ma wczytywać nowe gry z 3 warstwami video. To na 1.5 nowe gry też wejdą?
     
  6. Wicher

    Wicher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    na 1.5 nie ale na 1.51 tak
     
  7. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Thx. Temat to zamknięcia.
     
  8. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Z tego co czytałem tu na forum, to nowe gry też będą działać na 1.5, ale trzeba je przerobić. Jak? To w poradnikach pisze.
     
  9. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ

    tzn. co? jakiś xbox360 rekorder będzie ? :):)chyba ,że jakoś trzeba będzie się wczepić na PG xbox i dalej kablem do PC ?
     
  10. maciek14-22

    maciek14-22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdynia
    Cześć !
    Wyszedł już iXtreme 1.6 ???
     
  11. adixpl

    adixpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć !
    Użyj opcji szukaj '!!!'

    @up: poszukaj informacji o tzw. 'kreon-drive' ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum