1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pyt. odnośnie wymiany napędu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Tian, Sierpień 6, 2012.

  1. Tian

    Tian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Witam, sprawa wyglada tak: kupilem konsole w 2009 roku, sama konsola jest produkcji 2008r i w ten czas LiteONy byly nieprzerabialne wiec zmienili mi naped na Samsunga z przerobka iXtreme 1.4 .. obecnie nie moge go sflashowac na LT+ a bardzo bym tego chcial, uslyszalem raz ze musze miec spowrotem w konsoli LiteON... Moglby mi ktos wyjasnic jak to dokladnie wyglada? Odrazu zaznaczam ze nie mam zadnego klucza napedu czy cos takiego.. :/ na allegro znalazlem napedy do x360 LiteOny wlasnie z przerobka LT3.0. Jesli kupie taki naped i go wmatuje to bedzie smigac bez problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będzie, trzeba odczytac fw z samsunga i wgrac z ixtreme 3.0, wraz z kluczem. Druga opcja oddac do serwisu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Tian

    Tian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    A mozna jakos samemu odczytac fw z samsunga? juz raz rozkrecalem konsole, za czasow kiedy ban blokowal HDD
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Poradnik na forum jest do samsunga.robisz wszystko do momentu wyciągnięcia ofw.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum