1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytaie AP 25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maszin, Wrzesień 12, 2011.

  1. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam IXtreme 1.9 i czy gry z AP 25 mogę wypalać normalnie czy muszę patchować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie będą wcale działać. Zachęcam do poszukania dokładnych info na forum.
     
  4. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ap25 autopatcher poradzi sobie czy nie??
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    poradzi sobie lub abgx360 jak chcesz grać na live
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ten ap25 autopatcher to podobne fake
     
  8. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chlopaki to gdy mam lt 1.9 i dash 13146 to jest jakakolwiek mozliwosc grania w ap 25 na verbatimach?
     
  9. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Jeśli przepuścisz przez "abgx"
     
  10. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale przeciez abgx pat****e gry na dash 13599 a ja mam 13146 ?
    a więc?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dajesz pomiedzy dasha bo jest podane z danego do danego.
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Właśnie pat****e do dasha 13146. Jeśli więc masz ten dash i flasha minium 1.9 to powinno odpalić
     
  13. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzisiaj odpalę obraz w abgx i zobaczymy czy zadziała. A mam jeszcze takie pytanie z innej beki jak sprawdzić wersje dasha?
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ustawienia dane o konsoli
     
  15. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wiec na takich ustawieniach bedzie chodzic czy nie?
    jesli nie to podajcie jak ustawic bo nie mam kompletnie pojecia
    ImageShack Album - 2 images
     
  16. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dasha mam wgranego tego z aktualizacji dirt 3 Obraz COD BO odpaliłem w sbgx spatchowało ap25 i śmiga gierka :p
     
  18. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  19. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeszcze tak dla pewnosci ,maszin podaj wersje dasha i przerobki
    ps: przepraszam za utrudnienia ale wiesz...

    Dzięki
     
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja zauważyłem ,że nawet po przez przepuszczeniu przez abgx360 nie wszystkie wersje działają danej gry na ap25.mam flasha 1.91 .
     
  21. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przeróbkę mam ixtreme 1.9 a dasha z aktualizacji Dirt 3 dokładniej nie wiem.
     

Poleć forum