1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytań kilka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nayde, Maj 6, 2010.

  1. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Na dobry początek sprezentuje wam kilka pytań ;)

    1. Jak sprawdzić jaki mam napęd?
    2. Jeśli mam ixtreme 1.51 to na jaki wave patchować gry?
    3. Jak (czym?) patchować gry? Na starym komputerze patchowałem (a raczej próbowałem) wavepatcherem, ale coś chyba robiłem źle bo gra i tak nie odpalała. Można patchować abgxem na inny wave? - Na tym komputerze przerywa mi instalacje wavepatchera.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas instalacji wavepatchera...

    [​IMG]

    Co robić?
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    1.51 Nie odpala przypadkiem wszystkich wave?
     
  6. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odpala ale tylko jak ma sie napęd hitachi .
     
  7. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie widze :(:D

    edit: są! zółte.
     
  8. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pare niejasności...
    http://xboxforum.pl/iso-f31/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html
    Wystarczy, że zrobie to patchowanie wavepatcherem, czy musze się też bawić z tym abgxem, tak jak tam jest opisane? Zrobiłem wavepatcherem, było napisane, że jest już wave 3, wkładam płytke do xboxa i mi wyskakuj, że musze mieć nowsze oprogramowanie...

    edit: spaczowałem Vancouver 2010 na wave 2... wkładam płytkie i idzie. Pomyślałem, że mnie wcześniejszy właściciel xboxa w błąd wprowadził i nie mam 1.51 tylko jakiś starszy. Paczuje więc nową FIFE na wave 2, odpalam i... "należy dokonać aktualizacji konsoli"... o co kaman :[
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  11. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic mi nie wyskakuje... :mad:
     
Wczytywanie...

Poleć forum