1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania co do bana.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krizzo, Lipiec 11, 2010.

  1. Krizzo

    Krizzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hiho.

    Mam xa360 premium. Kupilem go rok temu i przerobilem (ixt. 1.6). Gralem na piratach online. W pazdzierniku przy fali banow (ktorej uniknalem) zupelnie odlaczylem go od neta i az do teraz gram offline.

    1. Czy jezeli teraz np. wykasowal bym wszystkie piraty z dysku itd. i podlaczylbym go do neta i zaczal grac tylko na oryginalach to i tak dostane bana?

    2. Czy nadal przy banie blokują HDD?


    Za dokladne odpowiedzi DZIEKUJE.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    1. Oni sprawdzają napęd , a nie co masz na dysku twardym , czy w napedzie ;) Jak bedziesz grać na oryginałach na przerobinym napędzie , to bana dostaniesz ;)
    2. Jak masz Dasha 9199 to nie zablokują ci HDD (A jak 8955 to instalujesz na zbanowanego xboxa 9199 i masz unbana)
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.Nie liczy się czy grasz na oryginałach czy na piratach liczy się tylko flash napędu
     
  5. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Byłem w takiej sytuacji jak ty nie dawno się podłączyłem i bana dostałem. Zrobiłem to bo i tak nie miałem nic do stracenia, a może jakimś fartem miałbym live na wakacjach.
     
  6. Krizzo

    Krizzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy da się napęd odflashować?
     
  7. Virgilio

    Virgilio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Da ale to nic nie da bo to zostaje w pamieci konsoli ta modyfikacja
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie w pamieci konsoli tylko w tamtym rolu cie oflagowali (tzn zapisali sobie na serwerach ze grales w przerobke) i teraz tylko czekaja zeby cie zababowac

    najskuteczniejszym sposobem jest telefon do MS. jak sie tak dowiedzialem i uniknalem blokady dysku
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Mario10
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    253
  2. CiasteczkowyPotwor
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    321
  3. gebosz
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    355
  4. Pooorebl
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    494
  5. dpk
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    385

Poleć forum