1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania dot. LT 2.0 i XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rybus27, Październik 18, 2011.

  1. rybus27

    rybus27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam, prawdopodobnie zostanę podeptany przez userów, ale wolę zapytać zanim zdecyduję się na lt'ka.

    Otóż, prosta sprawa, mam dash który wyszedł z Crysisem 2, wgram LT2.0, wrzucę nową grę i zrobi sie update który cofa przeróbkę. Czy to możliwy scenariusz czy nowy LT zabezpiecza przed wyczyszczeniem klucza? Oczywiście przed przeróbką poprosze serwis o zgranie mojego keya na cd (aktualnie mam ix 1.5)

    Drugie pytanie, nieco mniej istotne: Potrzebuję liteona 124 żeby nagrywać gry w nowym formacie czy mogę to robić sposobem "z błędami"?

    Przepraszam jeżeli pierwsze pytanie się już pojawiło, przeszukiwałem wątki, niestety nie znalazłem odpowiedzi.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Słabo szukałeś...

    1.Jeśli chodzi o LT 2.0 to najlepiej jakby osoba która będzie Ci przerabiać zaktualizowała do najnowszego dasha i wgrała LT 2.0 nie bedziesz wtedy musial sie obawiać do nastepnej aktualizacji:)

    2. Nagrywarka LiteOn iHAS x24 B jest Ci potrzebna jak narazie do nagrania w 100% Forza 4 ponieważ ta gra posiada zabezpieczenia które sprawdzają czy płyta jest kopią 1:1. Jeżeli odpalisz Forze 4 i pojawi Ci się komunikat o złej płycie to będzie Ci się on pojawiał potem juz w innych grach z xgd3. Nie wiadomo czy reszta gier bedzie posiadała to zabezpieczenie więc poczekaj na rozwój sytuacji jeśli nie pali Ci się grać w forze:)
     
  4. rybus27

    rybus27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Dzięki za odpowiedź, dziś przerobiłem na 2.0 razem z nowym updatem.
    Pograłbym w Forze, ale jak na razie gra nie warta świeczki.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    gra jest nawet ciekawa ale musiał byś nagrać ja nagrywarką z specjalnym softem od c4eva http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/lista-nagrywarek-kompatybilnych-z-fw-od-c4eva-105458.html bez takiej kopi ,zostaniesz oflgagowany a live zbanowany. więc jak nie masz narazie nie graj jej nie właczaj bo na zwyklej też wypalisz
     
  6. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A wszystkie gry XGD3 będą wymagać LiteOn'a, czy tylko te z większą ilością danych. A może gry będą sztucznie powiększane?
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Sorry że może nie na temat , ale mam Forze 4 nagraną na zwykłej nagrywarce LG , normalnie mi śmiga wczoraj grałem 3h , dzisiaj 1h , nic się nie dzieje , szczerze to ban i flaga mnie nie obchodzi bo jak bym sobie chciał za wszelką cenę pograć online ( dlatego konsole mam nie podpiętą to neta) to bym nie przerabiał , zobaczymy co będzie dalej ale na razie forza śmiga aż miło , i nie szkoda mi płytki za 2zł , jak się okaże że będę musiał nagrać na tym śmiesznym litku to poszukam zioma który taki napęd będzie miał i za 4 paka nagra mi te gry z XGD3 , albo sobie kupie ten napęd za 70zł , ale na razie spokojnie możecie grać no chyba że lubicie piracić i grać na live wasza strata
     
Wczytywanie...

Poleć forum