1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania dot. LT 2.0 i XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rybus27, Październik 18, 2011.

  1. rybus27

    rybus27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam, prawdopodobnie zostanę podeptany przez userów, ale wolę zapytać zanim zdecyduję się na lt'ka.

    Otóż, prosta sprawa, mam dash który wyszedł z Crysisem 2, wgram LT2.0, wrzucę nową grę i zrobi sie update który cofa przeróbkę. Czy to możliwy scenariusz czy nowy LT zabezpiecza przed wyczyszczeniem klucza? Oczywiście przed przeróbką poprosze serwis o zgranie mojego keya na cd (aktualnie mam ix 1.5)

    Drugie pytanie, nieco mniej istotne: Potrzebuję liteona 124 żeby nagrywać gry w nowym formacie czy mogę to robić sposobem "z błędami"?

    Przepraszam jeżeli pierwsze pytanie się już pojawiło, przeszukiwałem wątki, niestety nie znalazłem odpowiedzi.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Słabo szukałeś...

    1.Jeśli chodzi o LT 2.0 to najlepiej jakby osoba która będzie Ci przerabiać zaktualizowała do najnowszego dasha i wgrała LT 2.0 nie bedziesz wtedy musial sie obawiać do nastepnej aktualizacji:)

    2. Nagrywarka LiteOn iHAS x24 B jest Ci potrzebna jak narazie do nagrania w 100% Forza 4 ponieważ ta gra posiada zabezpieczenia które sprawdzają czy płyta jest kopią 1:1. Jeżeli odpalisz Forze 4 i pojawi Ci się komunikat o złej płycie to będzie Ci się on pojawiał potem juz w innych grach z xgd3. Nie wiadomo czy reszta gier bedzie posiadała to zabezpieczenie więc poczekaj na rozwój sytuacji jeśli nie pali Ci się grać w forze:)
     
  4. rybus27

    rybus27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Dzięki za odpowiedź, dziś przerobiłem na 2.0 razem z nowym updatem.
    Pograłbym w Forze, ale jak na razie gra nie warta świeczki.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    gra jest nawet ciekawa ale musiał byś nagrać ja nagrywarką z specjalnym softem od c4eva http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/lista-nagrywarek-kompatybilnych-z-fw-od-c4eva-105458.html bez takiej kopi ,zostaniesz oflgagowany a live zbanowany. więc jak nie masz narazie nie graj jej nie właczaj bo na zwyklej też wypalisz
     
  6. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A wszystkie gry XGD3 będą wymagać LiteOn'a, czy tylko te z większą ilością danych. A może gry będą sztucznie powiększane?
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Sorry że może nie na temat , ale mam Forze 4 nagraną na zwykłej nagrywarce LG , normalnie mi śmiga wczoraj grałem 3h , dzisiaj 1h , nic się nie dzieje , szczerze to ban i flaga mnie nie obchodzi bo jak bym sobie chciał za wszelką cenę pograć online ( dlatego konsole mam nie podpiętą to neta) to bym nie przerabiał , zobaczymy co będzie dalej ale na razie forza śmiga aż miło , i nie szkoda mi płytki za 2zł , jak się okaże że będę musiał nagrać na tym śmiesznym litku to poszukam zioma który taki napęd będzie miał i za 4 paka nagra mi te gry z XGD3 , albo sobie kupie ten napęd za 70zł , ale na razie spokojnie możecie grać no chyba że lubicie piracić i grać na live wasza strata
     

Wczytywanie...

Poleć forum