1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania dotyczące Jaspera.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barteq121, Październik 23, 2010.

  1. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy to prawda że Xbox Jasper jest mało awaryjny?
    Czytałem również że HDMI są mało awaryjne ale czy da się grać xboxem z HDMI kablem z końcówką EURO? gdyż nie mam telewizora z HDMI.
    A i mam jeszcze jedno pytania mianowicie : Czy będę mógł odpalać gry na nieprzerobionym Xboxe z dysku?
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hustinox

    Hustinox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest mało awaryjny.
    Jak nie masz tv z HDMI i myślisz, że możesz grać HDMI to jesteś dziwny.
    Gdyby tak było to Microsoft by puścił z torbami.
     
  4. honor

    honor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hustinox czytanie ze zrozumieniem kuleje u Ciebie.

    barteq121:

    Będziesz mógł podłączyć tą wersję do telewizora przez euro. W komplecie masz kabel i odpowiednią przejściówkę na euro.

    Będziesz mógł odpalać gry na nieprzerobionej konsoli z dysku pod warunkiem, że zgrasz oryginał na dysk i płyta będzie cały czas w napędzie.
     
  5. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale napęd nie będzie chodził?
     
  6. Marcioo

    Marcioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy masz nagraną gre na dysku, gra siedzi w napędzie ale jej nie czyta, przez co oszczędza sie laser w napędzie.
     
  7. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam jeszcze jedno pytanie:Czytałem że jakaś przeróbka jest niewykrywalna na Xbox liva, ale czy to prawda?
     
  8. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podobno iXtreme LT jest niewykrywalny, ale z przeróbkami nic nie wiadomo :)
     
  9. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to ze jest niewykrywalna to glupoty,zawsze dostaniesz bana czy to za ix 1.6 czy za lt 1.1.lepiej grac na oryginalach (uzywkach) niz na pirackich bo online to 50% xboxa,bez tego to ten xbox jest jak dla mnie nic warty.ale rob jak chcesz
     
  10. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo własnie cos takiego bym chciał :) Bo dobre gry na Xbox to koszt od 100zł w górę ;/
     
  11. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No Xbox bez live to........ Pogram kilka razy w grę i już nudna a na live to co innego :)
     
  12. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W takim razie nie przerabiaj, bo zawsze jest prawdopodobieństwo bana na flashu :)

    PS: Nie mam X-boxa
     
  13. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam jeszcze pytanie na temat fify 11: Czy w demo da się grać bramkarzem?

    Ps:Sorki że nie edytyję postów ale klikam edytuj i nic się nie dzieje ;/
     
  14. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    słyszałem ze sie da ziom, ale to nie jest na 100 potwierdzone bo aktualnie nie mam tej gry(mysle ze na 80% da się), tak jasper jest modelem, ktory jest najmniej awaryjnym, konsoli nie przerabiaj bo dla mnie to nie było by szkoda bana bo wkoncu to by była nauczka, tylko dla mnie by było szkoda konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum