1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania dotyczące LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djblackkrk, Kwiecień 20, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam was. Mam parę pytań do was. Przez moją nieuwagę niestety zaktualizowałem swoją konsole do dasha 14.719 poprzez grę Battleship. Miałem softa 2.0 i jutro jadę po Ihas i odrazu wgram do niej Lt 3.0. Główne moje pytanie, używałem jak dotąd płyt Maxell, Omega, Platinum, czy jeżeli będę w posiadaniu Ihasa z wgranym burner max to mogę dalej nagrywać na tych płytach gry z XGD3 z możliwością kopiowania gier na dysk? Czy muszę koniecznie mieć Verbatimy (Wiem że są najlepsze ale za 50sztuk Omega Dl płacę 75 zł a za 10x Verbatim DL to koszt 40zł więc różnica znacząca) Bardzo bym też prosił o jakiś link do instrukcji wgrania firmware do Ihasa oraz samego firmware bo kopałem ale nic nie znalazłem albo źle szukałem :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1 osoba to lubi.
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    dzięki. jeszcze mam jedno pytanie bo nie rozumiem. ma być Ihas124b? czy jeszcze jakieś literki tam dochodzą do tego?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, Ihas 124B
    Musi być tak zwana "rewizja" B bo inaczej nie wgrasz LT MAX
    Musi to wyglądać tak:
    [​IMG]
    Nieraz w aukcjach pisze "B" ale oznacza Bulk lub Black
     
    1 osoba to lubi.
  6. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    z tym obrazkiem będę szukał. dzięki :)
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie musi być taki obrazek w aukcji, to jest na nagrywarce naklejka i tam ma być "B" a nie "A" lub "Y"..
    Jeśli w opisie aukcji nie jest napisane dostatecznie dobrze to najlepiej spytać sprzedawcy.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum