1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania dotyczące oprogramowania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vister, Grudzień 18, 2011.

  1. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Witam ;)
    Mam dla was parę pytań.

    1. Jak sprawdzić jaką mam wersję oprogramowania?
    2. Jeżeli mam LT 2.0+ to czy będę mógł w jakiś sposób wgrać nowy dash bez tracenia go (LT)?

    Czyli głównie chodzi mi o to, czy warto aktualizować dasha (ale i tak nie wiem jakiego mam...) i czy można go zaktualizować bez tracenia LT.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie idzie tego sprawdzić jedynie po grach które chodzą tzn. kopie:
    z AP25 - LT+1.9
    z XGD3 - LT+2.0
    zależy do jakiego, któreś tam usuwały przeróbke, jak zaaktualizujesz przez pendrive do tego najnowszego to nie usunie przeróbki, ale mogą Ci gry z XGD3/AP25 przestać działać, niejednym działają po aktualizacji niejednym nie..
     
  4. Infernal1995

    Infernal1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dashboard sprawdzasz w UstawieniaťKonsolaťDane Systemowe i masz na samej górze Interfejs główny.
    Jak masz Lt 2.0 to mozesz aktualizowac do metro normalnie tylko wtedy nie beda dzialaly ci niektore gry bo zaktualizuja sie tablice i bedziesz musial wgrac lt 3.0 na ktore wszyscy z z niecierpliwoscia czekamy.Najlepiej niech ktos inny sie wypowie bo tez nie jestem pewien na 100%

    Sent from my HTC Vision using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum