1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania dotyczące przeróbki napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konradin, Luty 2, 2010.

  1. konradin

    konradin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Posiadam Xboxa z przerobionym napędem Hitachi iX1.51, chciałbym go przerobic na lt. Czytałem, ze lt dla hitachi najprawdopodobniej nie będzie. Chciałbym więc kupić nowy napęd Lite-on, przerobic go na lt i zamontować w Xboxie. 1.Czy istnieje taka mozliwość(mam nagrane pliki bin z przeróbki hitachi). 2.Czy mógłbym sprzedać wtedy napęd hitachi(czy miałby jakąś wartość), czy moze lepiej trzymać oba napędy (grać na lt po sieci i w razie fali banów zamontować hitachi do gry off-line). 3. Czy musiałbym specjalnie konfigurować liveboxa by podłączyć się do live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Tak istnieje ale po co? Przecież ten Hitachi jest dobry
    2. Tak mógłbyś
    3. Nie

    Ale jak grałeś na przeróbce teraz to jest wielkie ryzyko że złapiesz bana...

    Lepiej sprzedaj konsolę i kup nową i przerób od razu na LT
     
  4. konradin

    konradin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, nie konsola NIGDY nie była podłączana do internetu.
    Chciałbym zmienić napęd, ponieważ czytałem ze nie bedzie lt dla hitachi, a nie chce grać live bez lt
     
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jedyna mozliwos kup liteona albo tak jak kolega radzil sprzedaj ta co masz i kup poprostu nowa:)
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nawet jak nie była podłączona to mogło się to zapisać w pamięci konsoli...
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz jeden z lepszych napędów , nie zmieniaj na litona
     
  8. konradin

    konradin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No własnie o to mi chodzi, ze chciałbym zagrać po necie bez ryzyka bana (no chociaż nie zaraz) a mając hitachi nie przerobie go na lt
     
  9. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak kupno Lite-On'a (najlepiej v1), wyciągnięcie klucza z Hitachi i przerobienie kupionego napędu na LT
     
Wczytywanie...

Poleć forum