1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytania freestyle dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kawa1108, Marzec 29, 2013.

  1. kawa1108

    kawa1108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otoz od paru dni posiadam xboxa slim 4gb z przerobka rgh. Na konsoli mam zainstalowane tylko xexmenu (fsd i innych nie mam) i tu zaczyna sie problem. Czy zeby wgrac fsd trzeba wrzucic na pena czy dysk zew. (fat32) i skopiowac ten folder na hdd xboxa i odpalic z katalogu fsd ta aplikacje z xex. czy fsd bedzie widzialo w katalogu gry ktore mam na dysku zewnetrznym czy bede musial przez xexmenu w to wchodzic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kawa1108

    kawa1108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i czy fsd 3 bedzie ok na dashu 16202, czy moga byc jakies skutki (zle) po wgraniu fsd
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Instrukcje jak zainstalowac FSD masz w dziale JTAG/artykuły.

    Powodzenia.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  5. kawa1108

    kawa1108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie znalazlem mozesz podac link i odpowiedziec chociaz na to drugie pytanie
     
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Poradnik uzytkownika 1,7

    PS. Nie ma znaczenia jaki masz dashboard

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  7. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    FSD wrzucasz albo z pena, albo z HDD przenosnego ,albo przez FTP z PC'ta
    Tak samo zrzuć dashlaunch,
    po odpaleniu dashalauncha, z pliku default.xex , ustaw sobie ścieżkę : DEFAULT: tu podaj lokalizację pliku DEFAULT.XEX z FREESTYLE DASH'a

    np . u mnie to wygląda tak:

    DEFAULT: hdd/programy/FSD/default.xex ,

    potem RB na padzie i X - zapisz
    Po tym zabiegu powinien CI się FSD odpalać po starcie konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum