1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania iXtreme LT2 i LT3.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Serkus, Styczeń 8, 2012.

  1. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam zamiar kupić Xboxa 360 Slim 4GB. Chcę od razu kupić i go przerobić.

    1. A więc czytam i czytam na forum i nie mogę dojść do wniosku czym różni się LT2 od nowego LT3?!
    Którą bardziej opłaca się wgrać???
    I tak zamierzam grać OFFLINE we wszystkie gry więc przeróbka nie robi mi najmniejszego problemu.
    2. Czy gry tzw. "Kopie" (Piraty) z internetu trzeba jakoś specjalnie nagrywać na płyte DVD.
    3. Czy musi być specjalna płyta. Powiedzmy jakiejś firmy by gry działały???

    Sory za zakłopotanie ale chcę się wszystkiego upewnić przed kupnem :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zamiast lt2 bo lt3 do slima nie ma, zrob RGH jezeli wystarczy Ci offline, na forum jest oddzielny dzial o RGH poczytaj
     
  4. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm... Bez tego RGH nie dało by rady? Trochę by to kosztowało, bo sam bym tego nie robił...
    Nie dało by po prostu odpalać gier z płytek bez tego RGH z samą przeróbką??
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ad1. LT+2.0 działa do wersji Dasha 13604 (Dash = System operacyjny konsoli) LT+3.0 jest przeznaczone do poprawnego działania na najnowszym Dashu 14699
    Ad2. Gry najlepiej nagrywać na nagrywarce Liteon iHAS 124 B z wgranym flashem Burner MAX na płytach VERBATIM. Po ściągnięciu z internetu gry należy ją puścić przez program ABGX 1.0.6 a następnie wypalić w programie IMGBURN
    Ad3. Najlepiej Verbatim, ale może być każda inna.
     
  6. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam laptopa więc nie dam rady nagrać wyżej wymienioną nagrywarką. Czy będzie można nagrywać taką nagrywarką?: Optiarc BC-5500S - nagrywarka: dane techniczne i biosy - CDRinfo.pl
     
  7. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jezeli chcesz miec mozliwosc instalacji gry na dysk i grania w ciszy to musisz miec nagrywarke IHAS
     
  8. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    nieprawda, nagrywam na zwyklej 2 letniej nagrywarce laptopowej clone'em i kazda gra instaluje sie na dysku, wczoraj wypalone BF3 PL i instaluje sie normalnie, jedynie forza 3 ma jakies zabezpieczenie, ze trzeba ja specjalnie nagrywac aby zainstalowac na dysku, ale akurat ta gre zlewam bo poprostu nie lubie :)
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Zgadza się, aczkolwiek nawet jeśli ktoś ma laptopa można iHAS'a podłączyć za pomocą adaptera SATA :) i po kłopocie
     
  10. cristianoxx

    cristianoxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem chce nagrać cod mw 3 na plytke verbatima ale wyskakuje mi bład ze mam za mało miejsca na plycie pokazuje ze na plycie jest 8150000 a gra ma 8300000 o co chodzi HELP


    nie wiem do ktorego postu sie podpipac wiec napisalem na tym jak cos to sory ale prosze o pomoc
     
  11. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odnośnie tematu. Czy warto abym poczekał na LT3+ czy wystarczy że już teraz przerobię na LT2??? Wniesie to istotne zmiany, które będe mógł wykorzystać?
     
  12. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    mozesz przerobic na lt 2.0 bo kazda gra dziala na tej przerobce (jak narazie) chyba, ze masz najnowszy dashboard- wtedy nie wiem jak wyglada sprawa, ja specjalnie nie uaktualniam, musisz sie jednak liczyc z tym, ze przerobienie na lt 3.0 (lub kolejny wyzszy jesli juz wyjdzie) bedzie w przyszlosci koniecznoscia, tak juz jest jak chce sie grac na kopiach, co jakis czas trzeba przerabiac na kolejne firmware'y
     
  13. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cóż. Zdecydowałem że kupując Xbox-a 360 Slima wybiorę metodę RGH. Same pozytywy w tej metodzie. I ostatnie pytanie. Czy na przeróbce RGH, normalnie będzie czytać dyski zewnętrzne podłączone pod port USB ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum