1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania noooba

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzebcio33, Kwiecień 16, 2010.

  1. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Po 1 Witam was wszystkich bo jestem noowy na forum :)
    po 2 chce kupic xbox 360 arcade z HDMI jakies eixtreme 1.6 nie wiem co to :D AHA I JESZCZE CO TO FIX 1.6
    po 3 jesli bede chcial grac w kopie gier musze instalowac je na dysku ?
    po 4 czym różnią sie xbox arcade od elite ?



    Z GÓRY DZIĘKUJĘ :)
    :yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    1. Witam
    2. ixtreme 1.6 - wersja przerobki
    3. nie musza byc intalowane na dysku
    4. arcade nie ma dysku elite ma i jest czarny
     
  4. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    1.Witam:)
    2.ixtreme 1.6 to przeróbka pozwalająca grać na ,,kopiach zapasowych"(czytaj piratach:D). W konsekwencji przeróbki, mogą ci nie naprawić konsoli w serwisie ms i jeżeli zamierzasz grać online to możesz dostać bana(utrata gwarancji, blokada instalacji gier dysku twardego, instalacje da się odblokować)
    3.Nie nie musisz, gry instalujesz na dysku po to żeby gr się szybciej wczytywały i nie zużywać napędu.
    4.arcade-biały,elite-czarny
    arcade-pamięć, bodajże 512 mb elite-dysk 120gb
    i jeszcze w elite jest bodajże headset.
     
  5. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
  6. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Tak, to jest rodzaj przerobki
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    chyba chodziło o IX 1.6 - wersja przeróbki
     
  8. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oprogramowanie napędu konsoli inaczej, zmodyfikowane tak, żeby uruchomić piraty :)
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    1. Welcome Home
    2. iXtreme 1.6 to przerobka (oprogramowanie napedu zamiast chip'a) - najnowszy iXtreme to LT; narazie broni przed banem na XBL.
    3. Nie
    4. Dyskiem i kolorem.
     
  10. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    a jeszcze zapytam kopie gier na xbox trzeba na plytach dawac :D ? czy moze byc pendrive ?
     
  11. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na allegro jest 6 xbox z przeróbką xbr że mozna odpalać bez płyty inaczej sie nie da co na płyte ci szoda czy jak??
     
  12. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Płyta kosztuje 8zl (Verbatim DL)... wypalasz w CloneCD/ImgBurn z prędkością 2,4 i grasz !
     
  13. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pogibało cie tyle dawać za płyty ja na allegro dałem 80zł za 20 płyt z wysyłką Verabimów oczywyście teraz kupiłem 25 maxell za 55 z wysyłką na gorsze gry i też dają radę
     
  14. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    okej okej tylko spytalem nie szkoda mi plytek :) dzięki za odpowiedz
     
  15. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagrywanie na maxellach i innych emtecach mija się z celem ponieważ te płyty są gorszej jakości od verbatimów
     
  16. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    jeszcze jedno moja konsole bedzie miala przeróbkę LT i najnowszy dashboar o co chodzi :D i czy jakies specjalne gry na to musz byc ?
     
  17. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie, nowy dash umożliwi ci używanie pendrive do np. dem, zgrywania gier na pendrive, save itp... a przeróbka LT odpala jak narazie wszystkie kopie gier bez patach**** i podobno jest bezpieczna na LIVE
     
  18. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
  19. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    XBR to taki program który umożliowia granie w gry z dysku bez potrzeby nagrywania ich na płyty ale nie każde oprogramowanie konsoli(dashboard) da się shakować i XBR jest na starszych dashboard'ach i może się nie długo okazać że gra będzie wymagać nowej wersji dashboardu i XBR stracisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum