1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania o granie przez neta RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomalus1, Lipiec 15, 2013.

  1. ziomalus1

    ziomalus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Mam internet kablowy z modemem czy jest to dużą przeszkodą?
    2.Jeżeli mam coś kupić to proszę o jakieś konkrety(nie chcem wydać dużo kasy więc proszę o tanie i działające na 100% propozycje).
    3.Gdzie obecnie gra najwięcej osób(XLink Kai, XBSlink, LINK).

    PS. Mój modem to webstar epc2100, a internet 35 Mb/s do 70 Mb/s.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paxellll

    Paxellll Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    Zadaj pytania jeszcze raz bo podejrzewam ze nie wszyscy wiedza o co Ci konkretnie chodzi
     
  5. ziomalus1

    ziomalus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o to że musze mieć router a mam internet 'osielowy' i mam modem. Nie wiem czy to przekreśla moje szanse żeby grać, czy wystarczy kupić zwykły router. Nie znam sie na tym i chciałbym wiedzieć czy każdy router się nada i czy muszę podłączyć go przez modem czy nie.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do routera podlaczysz modem.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. ziomalus1

    ziomalus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki router jest najlepszy? Jaki kabel potrzebuje do podłączenia?
     
Wczytywanie...

Poleć forum