1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania o konsole(dash itp. itd.)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcin_MK, Listopad 23, 2012.

  1. Marcin_MK

    Marcin_MK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak,więc xbox trochę leżał w szafie z powodu braku czasu,ale teraz mam go dużo i mam ochote coś zadzialac z x'em.Poczytałem kilka artykułow,info co się zmienilo itp.,ale dalej nie jestem pewien.
    1.Jak ma się sprawa z dashem?Mam 13599 zdaje się i do jakiego moge go zaktualizowac?(LT 2.0)Bo nowe gry wymagają raczej jakiegoś nowszego.
    2.Czy są gry które już niestety nie śmigną na lt 2.0?
    3.Jakich gier nie da się nagrac zwykłą nagrywarką(nie posiadam ihasa dlatego też się pytam)?
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zwierzak1000

    zwierzak1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podpinam sie pod temat- dokładnie miałem to samo czyli LT 2.0 i 13599 z tym ze dokupiłem nagrywarkę Ihasa 124 b , nagrałem płytę z poradników # Haszkod { Artykuły P2M: Konsola XBOX 360. } no i po odpaleniu płyty jakoś wyszło ze zrobiłem update do 2.0.15574.0 i pokazuje mi ze na xboxie ze nie pogram z tej nagranej płyty. Pobrałem abg360 najnowszy 1,0,2 i tymże sprawdzałem obrazy , ale juz zmarnowałem 3 płytę i dalej nie działa? ! CO ROBIĘ ŹLE? POMOCY! Czy musze wgrac Lt 3.0 ? jesli tak czy to prawda ze wszytkie moje kopie z lt 2.0 przestana dzialac?
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Pytania o konsole(dash itp. itd.)

    polecam aktualizacje do lt3.0 i najnowszy dash
    Narazie to tylko chyba tylko forza 4 i fifa 13 jrsli chcesz grac na multi to lepiej nagrywac ihasem

    Wgrala ci sie cicha akfualizacja, musisz wgrac lt3.0, tak kopie xgd3 przestana dzialac xgd2 beda dalej hulac

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. zwierzak1000

    zwierzak1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Robi772 czyli nie ma innego sposobu na pogranie w nowe gry bez LT 3.0 ? Zastanawiam się czy warto bo mam parę starych tytułów i szkoda mi ich- te bodajże były na xgd2.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tzn czego ci szkoda?? kupić płyte za 3 zł i przegrać grę ??
     
  7. Marcin_MK

    Marcin_MK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm na razie z aktualizacja lt do 3.0 bede mial problem niestety,dlatego pytam o dashboard na lt 2.0.Jakiego moge wgrac
    ?(z pena oczywiscie)Wiem,ze po aktualizacji dasha przestana dzialac gry z xgd 3 i będe musiał nagrac je od nowa.
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wszystko jest na forum...
     
Wczytywanie...

Poleć forum