1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania o LT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arex982, Grudzień 27, 2013.

  1. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam LT 2.0 z Starym dashem,
    Chciałbym przerobić konsole pod najnowszy dash i lt 3.0.
    Posiadam napęd panasonic-a czy jakoś tak ;)
    Co bardziej opłaca - samemu to zrobić czy wysłać do przeróbki?
    Czy byłbym sam wstanie to zrobić ?
    Co jeśli wyśle do przeróbki i już nie zobaczę swojej konsoli albo będzie czegoś brakować lub się nie odpali?
    Na policje z tym nie będę mógł iść ,gdyż chyba przerabianie nie jest zgodne z prawem.
    I jaka cena była by owej przeróbki?


    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja za swoją płaciłem 50zł.
    Lepiej iść gdzieś i widzieć jak ktoś przerabia od ręki, ew do serwisu zajmującego się tym a nie wysyłać np. do kolesia z allegro a późnej niby Ci odsyła konsolę.
    Samemu się bardziej opłaca jeżeli się umie i ma się odpowiedni sprzęt.
    Był byś w stanie to zrobić jeśli jak wyżej, umiesz.
    z tego co wiem nie ma takiego napędu do xboxa 360.
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak data produkcji nie ma takiego napędu co podałeś. Jak się nie znasz na tym do oddaj do specjalisty.
     
  5. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze mi wybaczyć
    Napęd to Philips Benq/Liteon
    Wiedziałem,że coś na litere "P" ;)
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To w końcu Benq czy Liteon?
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum