1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania o monitor

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez CamiRevi, Styczeń 6, 2011.

  1. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    Witam! Mam kilka pytan odnosnie podlaczenia xboxa do monitora.
    Jesli mam wejscie HDMI w monitorze to moge bez zadnej przejsciowki podlaczyc konsolke czy jakas trzeba?
    Szukalem cen kabelkow i natknelem sie an rozne ich modele. Jaki jest najlepszy/wymagany do xboxa?
    I najwazniejsze gdzie moge tanio kupic (tylko nie allegro ;) )
    Monitor firmy SAMSUNG 24 cale Full HD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co do habla hdmi to kupuj obojętnie jaki. Różnica jest jedynie w jakości wykonania opaski kabla oraz wtyku. Żadnych strat na jakości

    Co do monitora to bardzo szczegółowo opisałeś.. Nie byłeś nigdy w sklepach rtv agd? Do tego wyszukiwarki skapiec.pl , ceneo.pl
     
  4. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    Bylem a co to ma do rzeczy? Pytalem czy przejsciowke trzeba. Jak chcesz to moge model podac czy cos
     
  5. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Hdmi normalnie podpinasz cena kabla zalezy od jego jakosci im drozszy kabel tym wyzsza jakos(np bigbena 80zl)
     
  6. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    A potrzebna mi jeszcze jakas przejsciowka czy tylko hdmi
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tylko HDMI

    KONSOLA-HDMI------------HDMI-TV
     
  8. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
  9. Yamaha_PL

    Yamaha_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do ceny, to ja mam kabel HDMI za ok.40 zł i obraz miód
     
Wczytywanie...

Poleć forum