1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania o przeróbkę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez h4r, Wrzesień 22, 2012.

  1. h4r

    h4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam x'a przerobionego iXtreme 1.61 i hulają mi gry, jedne z activate.iso inne bez i zawsze jak w coś grałem to wgrywałem na dysk żeby mi nie rzęziło nic w napędzie.
    Z uwagi na to że prawie rok nie odpalałem konsoli a chętnie zagrałbym np w PES12 i po przestudiowaniu kilku tematów na forum moje pytania są następujące:

    1. Czy jeżeli przerobię na LT 3.0 to te gry które mam idą do wyrzucenia?
    2. Czy jeżeli przerobię na LT 3.0 to będę mógł grać we wszystkie gry odpalając je z dysku?
    3. Czy będę mógł jak dotychczas nagrywać sam gry? Mam nagrywarkę w laptopie Matshita dvd-ram uj-861h.
    4. Jak to wygląda w praktyce? Jak ktoś ma już przerobioną prosiłbym o kontakt jak to wygląda później w życiu :)
    Czy po przerobieniu na 3.0 jest tak jak było łatwo - ściągnięcie - sprawdzenie abgxem - nagranie i gramy czy masa kombinacji bo naczytałem się tego i już mam mętlik w głowie i nie wiem czy w ogóle przerabiać czy dać sobie spokój i pykać w PES 11. :concern:

    Mam LiteOn DG-16D2S-09C

    ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    1. Nie
    Co do reszty pytań to żeby grać w nowe gry z dysku potrzeba nagrywarki ihas. Jeżeli jej nie masz to prawdopodobnie zagrasz we wszystko ale w nowe gry tylko z płyty. Jeżeli masz lt 3.0 i ihasa to jest spokój, czyli ściągasz, abgx, nagrywasz
    Edit: zapomniałem o 3 grach z zabezpieczeniem civ. Są to forza, dragon dogma i dirt showdown. Żeby je odpalić potrzeba ihasa. W nie nie zagrasz nawet z płyty

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Możesz przerabiać spokojnie ...
    Stary activate iso to antyk do muzeum :D
    Skanujesz ABGX i nagrywasz.
    Twoje gry są na XGD2 nic nie trzeba będzie przegrywać :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Uruchomisz wszystkie gry co masz, nie zainstalujesz na dysk nowych gier nie majac nagrywarki liteon ihas

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. h4r

    h4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wszystkim za szybkie odpowiedzi :)
    czyli przerabiam, ale najpierw muszę znaleźć jakiegoś kompa z sata ;)

    a jeszcze mam jedno pytanie.

    czy wystarczy mi kabel USB -SATA? ( np. coś takiego? click)

    Paniedziejku używaj opcji edycji postu. Nie pisz jeden pod drugim//Laki88
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    taki adapter ci nie pomoże.Słyszałem o jakimś adapterze na którym to pociągniesz ale ktoś inny niehc się ktoś inny wypowie.Zostaje ci albo podłączenie do sata w kompie albo zakup urządzenia x360 usb pro
     
Wczytywanie...

Poleć forum