1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania o zflashowany dysk wd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jakubmateusz, Styczeń 15, 2014.

  1. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Witam, planuje przerobić sobie konsole na rgh a jako, że mam konsole 4gb muszę dokupić dysk:untroubled:, na początku znalazłem tani dysk z re-produkcji czy jakoś tak 500 gb za ok 120 zł USB 2.0. Ale poczytałem trochę i uświadomiłem sobie, że mogą być problemy z grami 2płytowymi, a takich gier będzie wychodziło przecież coraz więcej:fatigue:. Więc lepiej kupić dysk wd blue 320 GB i go zflashować, ale mam kilka pytań:

    1. Czy taki dysk będzie czytany jako oryginalny dysk M$ za 400 zł ?

    2. Muszę go podłączać pod sata w xbox'sie czy mogę przez przejściówkę do USB (wygodniej)

    3. [IDIOT MOD: ACTIVATED] Czy jakimś cudem mogę dostać bana? [IDIOT MOD: DEACTIVATED]:05.18-flustered:

    4: 2UP czy flashować mogę przez przejściówkę usb czy musi być sata ?

    4. GTA V bez problemów pój. prawda ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    do RGH pasuje kazdy dysk, nie trzeba nic z nim robic
     
    1 osoba to lubi.
  4. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przy RGH każdy dysk SATA 2,5" pasuje i działa, nawet bez obudowy go wepniesz w slot na HDD i pracuje jako wewnętrzny.
     
    1 osoba to lubi.
  6. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Jeśli moderator potwierdził, to tak pewnie jest:untroubled:. Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum