1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania od laika ;)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bajo88, Maj 7, 2008.

  1. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam!mam zamiar kupic x360,miałem miec załatwioną wersje premium,za grosze przerobiona,iExtreme no wypas ;) mam 750 zł no max moze bym wyciągnoł 1000 zł w ostatecznosci,koniecznie konsola musi miec hdmi bo niedlugo taki tv bede mial w domu teraz mam zwykly tv,mam pare pytan:
    1.Kazda nowo zakupiona konsola arcade i premium mają juz wejscie HDMI ??
    2.W polsce sa juz w konsolach te napędy liteon co wyglądają jak benq i niemozna ich przeorbic(jezeli jest to w jakich konsolach to występuje[arcade,premium.itp]) ??
    3.Gta IV zle chodzi na napędach Benq ??
    Chcialbym wersje arcade,dysk nie potrzebuję,a na dodatek zawsze mozna go dokupic,tylko martwi mnie w arcade ten benq i gta iv bo to wazne ;) co polecacie ??

    Z Góry Thx !!
    Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Pytania od laika ;)

    1. Nie, są jeszcze bardzo nieliczne leżaki magazynowe bez HDMi, ale arcade każdy ma, premium nie każdy, ale dawno nie widziałem nowego bez HDMi
    2. Chyba jeszcze nie ma... Ale może wkrótce
    3. Chodzi bardzo dobrze jeśli to nie pirat :) Tylko piraty słabo chodzą ale nie wszystkim

    A co polecić, arcade... :) +flash
    W razie 3rod serwis 199zł a nie do M$ bo 400zł zapłacisz :p
     
  4. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Pytania od laika ;)

    gta pirat ;P więc troche bedzie do dupy,a co do flasha,bo ten koles co mi miał załatwic mowil ze sa flashe czy cos,w kazdym razie,konsola była zwykły premium,wgrał flasha na piraty extreme czy cus i jakbym chciał dac na gwarancje to on mi to usunie i moge bez obaw dac,sa takie nawet na allegro,dalej niewiem co wybrac :(

    pozdro
     
  5. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Pytania od laika ;)

    Ja osobiście polecam ARCADE ponieważ premium sie nie opłaca !
    ARCADE PREMIUM
    739zl 999zł

    Cena za dysk i hedseta ok. 150zl
    Czyli masz PREMIUM za 889zł
    Jak kupisz konsole w jakimś sklepie z konsolkami przeróbka zwykle jest gratis :)
     
  6. Furson

    Furson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2007
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Pytania od laika ;)

    gdzie ty masz dysk i headset za 150 zeta ?
     
  7. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Pytania od laika ;)

    Dysk na allegro trafi się za 150zł czasem, a hed za 20 :) w 200zł na pewno się zamknie...
     
  8. krzysztof0615

    krzysztof0615 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Pytania od laika ;)

    no tak,macie racje ale jak kupie Arcade niepogram w gta iv,bo arcade mają benq a jak wiadomo piraty sie nie wczytyują :( jest jakis sposób ?
     
  10. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Pytania od laika ;)

    Przecież grać się da.. pare razy nie doczyta tekstur to można przeboleć!
    Najlepszy sposób to kupic orginał :)
     
  11. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Pytania od laika ;)

    jezeli masz HDD + dobrze nagrane GTA4 to sie wczytywac nie beda - Ja akurat dostalem BENQ w premium wiec to nie zasada ze jest w ARCADE tylko.
     
  12. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Odp: Pytania od laika ;)

    mam premiuma z hdmi naped benq.
    Gta 4 dobrze dziala.Nie zauwazam doczytywania tekstur.
    Gta4 nagrane na verbatimie prędkością 2.4x
    bez dysku strasznie chodzi to gta4,bo sprawdzalem.
     
  13. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Pytania od laika ;)

    jak nagram gta iv ba verbatimce,2,4x to jaka jest szansa ze bedzie dobrze działało ?? bez dysku oczywiscie ??
     
  14. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Pytania od laika ;)

    poprostu nagraj stracisz ile? 5pln za plytke? jezeli znasz kogos kto sie tym zajmuje to na pewno Ci dobra wersje nagra. Bez dysku na benq bedzie napewno gorzej chodzic
     
  15. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Pytania od laika ;)

    dzis pewnie zakupie x360 Core,ale z tym nowszym chlodzeniem,uzywana chwilke stan jak nowka extreme 1.2 napęd sasmund :D
     
  16. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Pytania od laika ;)

    CORE z nowym chlodzeniem ? Nie ma takich , chyba ze przerabiane wlasnorecznie
     
  17. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Pytania od laika ;)

    niewiem ale chodzi juz pol dnia i nic :) super dzieki temat do zamkniecia
     
  18. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Pytania od laika ;)

    Pół dnia to nic jak pochodzi z 6-7 miechów to się możesz cieszyć w tedy :D
     
  19. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Pytania od laika ;)

    dokładnie mój premium lata już 1.5 roku a sam mam go od 3 tygodni. Dziś sprawdzałem to na samym GTA (zakupione 29.04) mam już 110 godzin :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum